Vérmesék (2013)

The Family

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Manzoniéknak, a hírhedt maffiózó családnak mindene megvolt egészen addig míg Fred, a családfő az FBI-nak tett vallomásával három keleti-parti maffiafőnököt is rács mögé juttatott, veszélybe sodorva ezzel kicsiny famíliája hétköznapjait. 20 millió dolláros vérdíjjal a fején a tanúvédelmi program sem tűnik életbiztosításnak, de a maffia első számú ellenségének nem sok választása marad. Stansfield ügynököt bízzák meg, hogy Franciaországba telepítse Franket, feleségét Maggiet, és két vadóc kamasz gyerekét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

98
A zenéről ami a stáblista mögött szól valaki tud nekem címet vagy IP címet adni? :3
97
Minőségi film! Komolyan mondom. Túlszárnyalta minden elvárásom. És külön köszönet érte, hogy De Niroról nem derült ki hogy igazából CIA ügynök.

Szellemes ugyan akkor elgondolkodtató. Tetszik az a kis őrlődés amit De Niro atyánk előad. Ezt bármikor bárki meg tudja magán csinálni. Elgondolkodni, hogy mit csinált eddig. Elégedett-e azzal. Többet akar? Máshogy akar? Nos a lehetőség adott mindenkinek.

Még egy fontos dolog. Egyszer és minden korra bebizonyosodott (főleg magam számára) hogy ne ítélj cím alapján.
Én a mozi élményt hálásan köszönöm úgy az oldalnak mint a feltöltőnek.
96
Perfetto !
10/10.
95
Nagyon jó, nézzétek!!! 10)10
93
Megunhatatlan. Egyszerűen tökéletes kikapcsolódás. Először a könyvet olvastam (Malavita) és nagyon örültem, hogy filmet is csináltak belőle. Kicsit sem csalódtam. Ajánlom mindenkinek!
91
jó volt ujjranézni
90
Nagyon tetszett, megnevettetett... 10/10