11:14 (2003)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy baljós éjszakán egy fiatalember mobiltelefonján beszél valakivel. Részeg mint a csap, a rádióból üvölt a zene, de ő csak száguld az úton. A műszerfal digitális órája szerint a pontos idő 11:13. Váratlanul a semmiből valami a szélvédőnek csapódik iszonyú robajjal!
Nem egy szarvas, az már biztos.
11:14-re vált az óra.
Ez az a perc amely sok ember életét megváltoztatja Middletonban.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

13
Az IMDb pontozása rendben van. A lentebb lévő kommentek, melyek lehúzzák, nem érnek fabatkát sem.
Egy jól összerakott film ez.
Azok nézzék meg, akik "NÉZIK" a filmeket és nem csak a vacsora mellett valami mozogjon a képernyőn, azt jó van.
Én ajánlom. NÉZZÉTEK!


12
nekem tetszett.
11
Ahhoz képest, hogy éjszaka, egy csendes, kihalt kisvárosban játszódik, elég nagy a forgalom és hullanak az emberek, mint a legyek!
A történet elsőre összegabalyodottnak, értelmetlennek tűnő szálai szépen kisimulnak és egymásba fonódnak - okos, csavaros módon. Minden mindennel összefügg és pontban 11.14-kor bumm, összeállnak egy egésszé, minden puzzle-darab a helyére kattan.
Jól kitalált és felépített sztori, ugyan nincs benne körömlerágós izgalom, mégis szórakoztató, nézhető. Ügyes!
10
Most olvasom a hozzászolásokat ...26 perc?? sajnos a mai fiatalok egy oldalpáholyos filmet már megsem néznek mert az első két percben nem fröcsög a vér,nem erőszakolnak meg valakit vagy épp nem kezdődik zombi felkeléssel...Szégyen.De azok akik elhiszik hogy szupermen tud repülni és a verdájukba tuningolhatnak egy transzfosmerszes bixbaxt...azok minek néznek ilyen filmeket? Mintha én egy nyálas romkom rol irnék kritkát...persze hogy csupa rosszat irnék hisz utálom a stilust.De inkább nem is nézek romantikus filmeket...ezért nekem nem lesz mit fikáznom Ilyen egyszerü. Amelyik eb nem tud a nagykutyákkal játszani az maradjon a verandán!
9
régi nagy kedvenc...Több szálon fut egyidőben,imádom az ilyen filmeket...Marvel es kisfiuknak nem ajánlom,az ilyen filmekhez ész kell és figyelem.
8
Részegen nezed akkor is h..eseg
7
összetet és 2x kell megnézni hogy megértse valaki de király film
6
Nagyon jó. Nem unalmas és sok újat adhat... egyáltalán nem kell, hogy "értelme" legyen a 11.14-nek - ez egy időpont. Valami végre nem ugyanarról szól ugyanúgy...
...ne hagyd ki...
5
Nagyon nem jó. Olyan unalmas és semmi újat nem ad...egyáltalán nincs értelme ennek a 11.14 számnak sem. Hülyeség ahogy van...
...hagyd ki...
4
Összetett de nem valami jó film.