12 katona (2018)

12 Strong

Értékeléshez regisztráció szükséges!
2001. szeptember 11-én sosem látott méretű támadás érte az Egyesült Államokat. Egy nap sem kellett hozzá, hogy döntés szülessen az első válaszcsapásról. Egy fiatal, vakmerő, de igazi háborút még sosem látott tiszt (Chris Hemsworth) vezetésével egy elit kommandós egységet dobtak le az afgán hegyek közé. A feladatuk az, hogy eljussanak Mazár-e Sarifba, elfoglalják a várost és elvágják az al-Kaida utánpótlási vonalát. A helyszínen a kommandósok átmeneti szövetséget kötnek egy helyi hadúrral, aki támogatja őket: lovakat ad nekik a harchoz. A legmodernebb haditechnikára kiképzett 12 katona attól kezdve lóháton csatázik. Hatalmas túlerő ellen, elképesztő körülmények között küzdenek, de vigyáznak egymásra és a lovaikra: a háború új szabályait tanulják.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vidcloud.co
   
   
  Vev.io
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Gounlimited.to
   
   
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

66
Nem volt rossz film, egyszer nézhető.
65
hát ez elég gagyi
64
nemszeretem a háborús filmeket.De ez szuper jó lett!
63
Azt leszámítva, hogy van egy-két unalmasabb része, szerintem egy nagyon jó akció film, de szerintem drámát senki ne várjon tőle, kevés van benne.
62
Kedves vagy kedvetlen emberkék akik folyamatosan megosztják azt a retkes Linket ...nincs jobb dolgotok ?? egy rendes hozzászólást nem lehet olvasni mert ezzel a trágyadombbal van tele az egész poszt ... Fussatok a falnak ha unatkozok
61
Mert szarnak már az oldalra azért. Pár éve átvették vagy elvették valakik a régi csapattól és azóta egy trágyadomb az egész.
60
lassan már egy éve mozis hang de miért
58
meddig lesz még mozis hang már más filmet már rég meg lehet nézni