1922 (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az 1922 történetének főszereplője egy farmer, Wilfred James, aki békés vidéki életet folytat feleségével, Arlette-tel és fiukkal, Henryvel. Csakhogy Arlette nem boldog a farmon, és azt tervezi, hogy a városba költözik a fiával. Azonban az asszony távozásával a farm sorsa is megpecsételődne, ezért Henry az egyik éjszaka elvágja felesége torkát, és a nő testét a kútba dobja. Wilfred nem tudja feldolgozni tettét, és egyre tébolyodottabbá válik, úgy hiszi ugyanis, hogy felesége visszatért a halálból.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

41
Kedvenc íróm Stephen King. Még nem olvastam ezt a művét. Számomra elég nehéz és felkavaró volt. Megviselt. Mindannyiunkért eljönnek...de nem mindegy hogyan.
40
nekem a Sorvadj el! jut róla eszembe, ha már King..az volt az érzésem, hogy minek írt két ennyire hasonló könyvet?
A bűnöst megbünteti a sors...De ha választani kell, inkább a Sorvadj el.
39
Tetszett. Bár bevallom, hogy az első 20 perc tényleg nagyon lassú és eseménytelen szinte, és csak második nekifutásra néztem végig onnantól ahol abbahagytam. Hetekig csak ültem rajta, és hordozgattam magammal a pendriveomon, de nem volt időm folytatni..És olyan érzésem volt, mintha nem is lenne annyira érdemes. :/ Ma délben ebéd közben gondoltam, hát bekapcsolom, hadd pipáljam már ki a listámról hogy ezt is láttam. És nagyon meglepődtem, hogy kezdett sokkal izgalmasabb és nyomasztóbb lenni, mint elsőre. Egy erős filozófiai-lélektani film, ami kompenzálja a játékidejét..(az én véleményem szerint )
Rendesen nyomott a mellkasom a film vège miatt..
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

38
Való igaz, hogy lassan történtek a dolgok, és elhiszem, hogy valaki számára ezért ez a film egy kupac szar, unalmas stb., de számomra elég érdekfeszítő volt. Kell egy bizonyos felfogás vagy nem is tudom micsoda, ami értékelhetővé teszi ezt a filmet. Én a végére még el is érzékenyültem, szóval számomra ez egy 10/10! Imádtam a hangulatot, ahogy eltompított, nagyjából minden tetszett benne. Köszönöm a feltöltést!
37
magyar szinkronnal esetleg tudja valaki hol találom , vagy mikor lesz fent itt ?
36
Jó film!
10/7
34
Ha egy esős fáradt délutánon elkezded nézni,el is alszol!
33
Én nem tudom! Stephen King történetei nagyon jók,érdekesek. De én úgy érzem, hogy a régebbi filmeknél sokkal jobban megvalósították az irományait,mint most. Nem tudják úgy visszaadni mostanában a történeteket a filmesek. Hosszú perceken át unalmas a film... Borongós,szürke,lapos,sok a duma...Egyébként alapjáraton nem rossz film, érdemes megnézni 1x. 6/10
32
Chopper,attol még hogy néha elolvasol egy képregényt még nem leszel zseni,és ne játszd az eszed..mintha te nem önjelőlt kritikus lennél. Egyértelmü hogy ide nem hivatásos profi kritikusok irnak,amit te müvelsz azse kritika,csak egy felháborodott szánalmas vélemény nyilvánitás,csak mert a többség nem ért veled egyet...Őszintén sajnállak.és én kérek elnézést.