2036 Origin Unknown (2018)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Miután az első Marsra küldött misszió halálos balesettel végződött, egy irányító és egy mesterséges intelligencia nyomozásba kezd, amely során egy titokzatos tárgyat fedeznek fel a bolygó felszíne alatt, ez pedig örökre megváltoztathatja, amit a bolygóról eddig hittünk.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

27
hasraf dulull nevü úúri ember ,nagyon be kokózott úgy látszik,mióta fel vitte az Isten a dolgát, sőt, úgy néz ki hogy ezek most már nem csak a karácsonyi vásárokon ,és már nem csak magukat akarják fel robbantani, hanem a földet is fel akarják ezek a nigger g..cik! !!!?????
10/1, Lélek romboló, fejlövés! Ne nézd meg! Se egyedül se a családoddal! Káros!!!
26
Srácok én meg néztem a filmet de a végét nem értem valaki el magyarázná a film végét?
25
Jobbra számítottam
10/5
24
Lehet gondolkodni rajta! Jó!
23
Nekem tetszett. Egy kicsit az első Úrödűsszeát juttatta eszembe.
22
Aki ezt az oldalt ajánlja, ami alább látható, azokat töröljék már ki a filmezz.eu oldalról, mint nem kívánatos, idegesítő elemeket.
21
Poczerobert 5-ös lottó számait nem tudod esetleg
20
Pukkadj meg osztodással szaporodó nickkü fizetős oldalt ajánlgató valaki !!! Ha olyan menő lenne az oldalad nem itt ajánlgatnád már régóta ezen az oldalon !! Biztos senki nem kiváncsi rá !! Amugy kedves ezen oldal üzemeltetői nem igaz, hogy nem lehetne ezt az emberkét örökre törölni erről az oldalról !!