A barlang (2005)

The Descent

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy esztendővel egy tragikus baleset után újra találkozik hat barátnő. A szokásos évi kalandtúrájukra ezúttal Appalache-hegység egyik barlangrendszerét nézték ki. A föld mélyében újra utoléri őket a balszerencse, kőomlás eltorlaszolja a felszínre vezető utat. Kiderül, hogy Juno, az expedíció vezetője, egy feltérképezetlen barlangba hozta őket, így senkitől sem számíthatnak segítségre. Ráadásul a föld alatt még leselkednek rájuk valamik vagy valakik, amelyek tökéletesen alkalmazkodtak a sötétséghez...Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

44
Tényleg jó film volt! Csak végig kellett nézni! 10/10.
43
Csak én vagyok ezzel a filmmel úgy, hogy régebben el kezdtem nézni és mikor felbukkantak a lények kikapcsoltam mert nagyon gagyinak találtam lehet meg nézem majd újra...
42
Egyik kedvenc 10/10
41
Még mindig jó film!
40
A másik film cime the cave az is 2005 .
39
Jó volt a film nagyon tetszett de van egy másik is abban srácok fedeznek fel egy barlangot Erdélyben azt is érdemes megnézni ajánlom mindenkinek.
38
Nem tudom miért de én most az Alien abductiont fedeztem fel magamnak, hogy az mekkora film...
37
Klausztrofóbiásoknak külön ajánlott a nővérem az. Mondjuk a filmben lévő szituba ki ne lenne az. A down belowba van még hasonló..
36
criminal12345:
The Cave (2005)
35
Jó film.Jól felépített történek és karakterek,jó zene.