A Berlin akta - A FILM SZINKRONOS! (2013)

The Berlin Files

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Pyo, az észak-koreai titkos ügynök akciója rosszul sül el Berlinben.
Őt és terhes feleségét, aki tolmács a berlini Észak-Koreai nagykövetségen,haza árulással vádolják meg. Közben egy Dél-Koreai ügynök is üldözi,de a Moszad se marad ki a játékból. Tisztáznia kell magát és feleségét…

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

11
Szia! Elindítottam mindkettőt, és mennek. Mindenesetre később próbáld meg, mert lehet csak átmeneti zavar.
10
Szivesen megnéztem volna a filmet ha lehetne...sajnos a Youwatch link nem jó visszairányít ide az oldalra,a WidToMe alatt meg nem tölti be a filmet...valószínűleg terhelt a szerojuk...de lehet hogy tévedek...
Azért köszönöm a feltöltést megnézem mihelyt lehetséges lesz.
9
De ha "fikázni" akarod a filmet, azt így érdemes csinálni:
Különféle ügynökök bóklásznak Berlinben, valami fegyverüzlet kapcsán, persze ahogy az lenni szokott, mindenki rendkívül profi és ott tesz keresztbe a többieknek, ahol csak tud, miközben a gyengék elhullanak.
A koreaiak mostanában nagyon rácuppantak ezekre a titkosügynökös, konspirációs, világot behálózós kreténségekre. Ott volt ugye az Iris, meg az Athena, most meg Berlinbe, meg Lettországba szól a kiküldetés. Őszintén szólva előítéletes vagyok, mert alapból utálok minden filmet, amiben CIA ügynökök szaladgálnak, így ez a mozi sem kerülheti el a lesújtó véleményemet. Ráadásul CIA ügynökök mellett még Moszad ügynökök is vannak, meg valami arabok, oroszok, szaglászó jenkik és persze nem elég, hogy a két Korea spionjai egymásnak feszülnek, még némi gonosz egyéni célok is keverik a szálakat. Azaz egy tipikus, bombasztikus, rettenetesen gagyi sztorit kapunk, amin időnként szó szerint a falat kapartam és még a relatíve jól megkomponált és helyenként egész látványos akciójelenetek sem mentik meg a teljes unalomba fulladástól. Nem tudtak érdekelni a karakterek, csak eleinte volt vicces a fura akcentus, ahogy angolul, meg németül vartyogtak, ráadásul hiába a rengeteg kavarás, mindent előre lehetett tudni, hogy mi fog történni. Pont úgy, mint egy átlagosan bűnrossz amerikai szuperprodukcióban, ennél nagyobb kritika pedig nem létezik. Szóval Korea, Korea, hol van már a 10 évvel ezelőtti lenyűgöző filmjeid kora? Szeretném szeretni a mostani dolgaikat, de mindegyik csalódás.
7
Szeretem a koreai filmeket,számos remek alkotást láttam tőlük,de ez pont nem tartozik közéjük,mert propagandaízű a téma!A csúnya korrupt komcsik,kontra jóságos,igazságos amcsibérencek történet nekem nem jött be! Nincs problémám a "kiöregedett,nyugdíjas nagy nevekkel",ha mellé tehetség,zsenialitás párosul!
6
Meg tudod, azért sem értem, mert látom/olvasom, hogy a "A Company Man" tetszett...
5
Nem akarom forszírozni ezt a kérdést, de ez több volt egy "átlag" akciófilmnél, persze nem az én véleményem a mérvadó, van ugye a filmes szakma, meg IMDB pontszám, stb. ezek szerint is, mondanivalója is volt, elhárítók hasonlóan dolgoznak, jól, korrupció mindenhol van, a filmben is, és kifejezetten üdítő, hogy nem csak amerikaiak tudnak valamirevaló akciófilmet összehozni a kiöregedett, nyugdíjas nagy nevekkel.
4
Ha több egy átlag akciófilmnél,esetleg van némi mondanivalója,vagy jók a színészi alakítások,stb...
3
Nem tudom, hogy mi lett volna az az extra, ami nincs benne.
2
Pörgős akciófilm,semmi extra! Egyszer nézhető!