A csempész 2018 (2018)

The Mule

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Clint Eastwood egyszerre rendező és főszereplő új filmjében, amelyben egy idős, magányos és filléres gondokkal küzdő férfit alakít. Earl 810 éves korára teljesen elvesztette a lába alól a talajt, de mindent megtenne, hogy egyenesbe kerüljön az élete. Amikor munkát ajánlanak neki, természetesen elvállalja - annak ellenére, hogy egy mexikói drogkartellnek kell szállítania. A férfi pontos, precíz és megbízható, időben leszállítja az árut, így egyre több feladatot bíznak rá. Kora miatt ráadásul gyanú felett is áll, így pörög az üzlet. Ám egy, a drogügynél szolgáló zsarunak, Colin Batesnek feltűnik, hogy új szállító állt munkána, és Earl nyomába ered, aki viszont még azelőtt szerete mindent rendbehozni, hogy vagy az egyik, vagy a másik oldal kapcsolja le végleg.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Flashx.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

22
Köszönöm , hogy megnézhettem e remek filmet!
21
Vegyes a kép, legközelebb nem olvasok kritikát. Lehet, hogy emiatt túl sokat vártam a filmtől. Kiváló, ismert színészek, remek alakítások de valahogy összességében engem nem nyűgözött le a film. Lassú, vontatott. Akár a NIncs bocsánat. Nagy kedvencem Clint Eastwood de ez most nem nagyon jött be.
20
Nagyon jó volt! Köszönöm! 10/10
Amúgy ahhoz képest, hogy 810 éve, nagyon jó karban van az öreg
19
Nagyon jó film, köszi, hogy felkerült
18
10/10 jó volt!!
17
hihetetlen hogy az öreg még mindig forgat meg rendez is. jó sorssal és elmével ajándékozta meg a sors , most sem csalódtam .akkor legalább érje meg a 100-at ,és akkor még van pár jó munka éve .
16
Nem csalódtam bár az elején kicsit aggódtam mert már nagyon öregecske a fószer de nagyon rendben volt.
14
Az "Oreg" hozta a vart szintet!