A csempész 2018 (2018)

The Mule

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Clint Eastwood egyszerre rendező és főszereplő új filmjében, amelyben egy idős, magányos és filléres gondokkal küzdő férfit alakít. Earl 810 éves korára teljesen elvesztette a lába alól a talajt, de mindent megtenne, hogy egyenesbe kerüljön az élete. Amikor munkát ajánlanak neki, természetesen elvállalja - annak ellenére, hogy egy mexikói drogkartellnek kell szállítania. A férfi pontos, precíz és megbízható, időben leszállítja az árut, így egyre több feladatot bíznak rá. Kora miatt ráadásul gyanú felett is áll, így pörög az üzlet. Ám egy, a drogügynél szolgáló zsarunak, Colin Batesnek feltűnik, hogy új szállító állt munkána, és Earl nyomába ered, aki viszont még azelőtt szerete mindent rendbehozni, hogy vagy az egyik, vagy a másik oldal kapcsolja le végleg.

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

31
Nem csalódtam, nagyon jó volt! Szeretem Mr. Eastwood filmjeit
30
binglof igazi mókamester , poéngyáros vagy lépjél fel valahol !

29
Lesz valaha szinkron?? Nagyon megköszönném! Néha gondoljatok a dislexiásokra is! Köszi
28
Tökéletes ... 10 - es ...
27
A film háromnegyedéig nagyon kellemes kis filmnek tartottam, de aztán ahogy kezdett lezáródni a történet egyre nagyobb és mélyebb tisztelettel tekintettem "az öregre"! A film elakart mondani valami fontos dolgot az életről és ezt egy jó színész eltudja játszani. DE!!! ...Eastwood azzal, hogy ő rendezte ezt filmet még hihetőbbé, hitelesebbé tette a történetet mondanivalóját. A film jó és le a kalappal az öreg előtt, hogy van még energiája dolgozni(eleinte aggódtam, hogy megéri-e a film végét).
26
Fain az öreg. Igaz, ha hanyatt fekszik már beesik a szeme, de azért forgat.
25
Ritkán adok 10-est, de ez most annyi!
24
Earl 810 éves korára? Egy ember lehet 810 éves úgy, hogy nem halt még meg?
22
Köszönöm , hogy megnézhettem e remek filmet!