A fegyvertelen katona (2016)

Hacksaw Ridge

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A film Desmond Doss szinte hihetetlen története, aki a második világháború egyik legvéresebb csatájában Okinawa szigetén legalább 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert.
Vallási meggyőződése volt, hogy noha hazája igazságos háborút vív, neki magának nem szabad ölnie.
Szanitécként több alkalommal is egymaga hozta ki sebesült bajtársait az ellenséges vonalak mögül vagy a tűz alatt tartott senkiföldjéről, miközben ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett.
Doss volt az első olyan katona, aki lelkiismereti okokból megtagadta a fegyveres szolgálatot, és megkapta a Kongresszusi Becsület Érdemrendet, Amerika legmagasabb katonai kitüntetését.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   
  TheVideo.me
  DVDSCR 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

369
Már azt hittem nem lehet jó filmet csinálni a mostani időben ! Ez a film remélem a többi film rendezőnek egy jó kis észre térités ! Király film volt ! Megnézem többször !
368
Fantasztikus film, a maga módján.
365
Es itt nincsenek " EZT A FILMET ITT LATTAM HD-BEN " kommentek??? atyavilag, fel kell irni valahova.
364
szerintem meg egy nyálas baromság
a csatajelenet jó volt a többi sztem értékelhetetlen
363
Te úristen ez volt a világ egyik legjobb filmje olyan volt mint ha én is a film része lettem volna fantasztikus alakítás Mel Gibsontól!! Be kell vallanom ez volt egy olyan film régóta amin teljeen meg hatódtam!!! Pedig nekem szinte lehetetlen ien filmet mutatni!! Akiki kérdezi annak csak ajállani tudom persze aki bírja az ien háborús véres kissé vallásos filmeket!!! Mégegyszer köszönöm!!!
362
Ezt látni kell,kimondatlanul jól megrendezett film remek szinészekkel és jó forgatókönyvel.Nagyon jó film 10/10
361
A legjobb háborús film, amit valaha láttam. Leírhatatlan a mondanivalója és főleg, hogy még a történet is igaz kiváló filmmé teszi! Csak ajánlani tudom.
360
Hát, én nem szeretem úgy mond a katonás filmet, a hideg háborús filmeket, az, hogy a Feláldozhatókat meg nézem, az ilyen akció lövöldözős filmeket már jobban meg nézem, bármi ami ilyen katonás, háborús mint ami Brad Pit is játszott, az ilyenek nem nagyon jönnek be valamiért, mert hát csak a gyilkolásról, a csapatmunkáról, az 1-es emberek élet mentéséről szól, és a győzelemről, és kb ennyi.
De ez a film ezt mint túl szárnyalja.. ha egy katonás filmet újra meg fogok nézni 40 évesen, az ez lesz! 10/10