A fiók (2005)

The Jacket

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1992-ben a veterán Jack Starks (Adrien Brody) amnéziás állapotban tér vissza Irakból és hamarosan rendőrgyilkosság vádjával elmegyógyintézetbe zárják. Egy különös orvos, Dr. Becker (Kris Kristofferson) kísérleti gyógyszerek felhasználásával ijesztő kezelésnek veti alá. Az eljárás 15 évvel későbbre, egy jövőbeli hallucinációs utazásra küldi Jacket, ahol kétkedve kell szembesülnie egy olyan jövővel, amelyben ő már nem játszik szerepet. Jackie (Keira Knightley), akivel a gyilkosság előtt utoljára találkozott, és aki azóta felnőtt, közli vele, hogy Jack Starks pár nappal a kezelés megkezdése után meghalt.Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

18
Érdekes művészfilm. Kiszámítható és valamelyest vontatott. Középkategória-szerintem.
17
Nem igazán kedvelem Brody alakításiat, igaz volt azért neki kimondottan lebilincselő, de ebben teljesen élvezhető. Kiera játékával sincs semmi gond. Azt hozza, amit a szerepe diktál. Persze lehetne a részleteken és a tudományos tényeken vitatkozni de hát ez nem dokumentum film. A szórakoztatás a célja es azt teljesen eléri.
Köszönöm, hogy megnézhettem! 10/8
16
Nekem nagyon tetszett ez a film!
Aki nem eredeti nyelven nézi, az igazából szerintem nem is érzi...
Mint általában azok, akik preferálnak egy adott filmet, mert az Oscar-díjas...és szinkronosan keresik...
Istenem...
Akkor mennyire konstruktív az Oscar-díj?? Hogyan jön át a színészi játék?

T
15
Nekem tetszett, bár Adrien Brody miatt elfogult vagyok. De akkor is egy jó film! 8/10
14
Tetszett a film és ajánlom. Egy finom kis történet, amiben jó volt elmerülni. Nem mellesleg, Daniel Craig zseniális mellékszereplő.
9/10
13
Jó film lenne,csak egy kissé túlkomplikálták.no és a női főszereplő,SIRALMASAN ROSSZ!!!Inkább szépségversenyeken indult volna...10/5
10
CsAtti: dehogy akarom én az időutazást bolygatni, attól sci-fi a sci-fi, hogy ez tény és punktum. (Ha bele akarsz gondolni, úgyis belezavarodsz egy idő után.) Bajom a megvalósítással van, hogy az bizony laposkásra sikeredett. Amivel meg "életet" akartak belevinni (hogy a szereplő veterán, hogy épp beleütközik egy mániákus gyilkosba, amint épp valami homályos okból slattyog az út mentén, télvíz idején), az meg akár elhagyható is lett volna, mert minek oda, célja nincs. (Szószaporítás.)
Sokat elárul a film értékéről, hogy egy hete láttam és már alig emlékszem rá, pedig nem nézek napi 40 filmet. Túl mély nyomot nem hagyott.
9
Rosamund. Jól célzol, csak mellé. Ez nem az film aminek a realitását kéne bolygatni.