A Föld után: Apokalipszis (2013)

AE: Apocalypse Earth

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Föld egy idegen civilizáció célkeresztjébe kerül. Frank (Adrian Paul - A hegylakó) és Crowe Kapitány (Richard Grieco - Spionfióka) az utolsó űrhajóval egy új, lakható bolygó felkutatására indul. Sokévnyi utazás után űrhajójuk egy ismeretlen zöld bolygóba csapódik, ahol egy humanoid fajjal találkoznak, akik a bolygót uraló lények elől menekülnek. Frank a távolban lévő építmény felé irányítja a menekülőket, bízva abban, hogy azzal elhagyhatják a veszélyes bolygót. Amikor betáplálják a Föld koordinátáit a fedélzeti számítógépbe, minden elképzelésüket felülmúló helyzetben találják magukat.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
6
??????????????????????????????????????????????????????????????????????
5
Egy egy szokásos témájú film. Aki szereti az ehhez hasonlót, annak tetszeni fog. Ha nem is nagy durranás, de nézhető egyszer, annak jó kikapcsolódás, és mint minden ilyen film, elgondolkoztató. Szóval ajánlom azoknak akik szeretik a fantasztikum világát.
4
El nem tudom képzelni, hogy az ilyen filmeket kik és miért készítik. Nem hiszem, hogy ők maguk nem látják, hogy ez milyen észvesztően gagyi. De ha már az első perctől tudják, hogy egy nagy rakás nokedlit fognak legyártani, mi a bánatos, holdkóros lóalkatrészért kezdenek hozzá? Miben reménykednek? Hogy útközben megvilágosodnak és remekmű esik ki a kezük közül? Hogy a szomszédom 8 éves kisfiának számítógépes animációs tudásával rendelkező munkatársak megtáltosodnak? Egyszerűen nem értem. És azt végképp nem, hogy egy színész, aki egy ilyen forgatókönyvet elolvas, miért áll bele a projektbe? És ki volt az a világtalan, aki egyetlen fillért is adott rá?
3
Nagy rakas [email protected] 0/10
2
ERŐSEN TULZOTT AZ A IMDB PONTSZÁM...
1
22 percig birtam ... a paint tudomany nagyon megy ... mondjuk en jobb filmet csinalok szamitttttogeppppel mint ok probaltak ...