A forrás (2006)

The Fountain

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A fiatal nõ agyát halálos kór támadta meg.
Orvos férje minden idejét a kutatólaboratóriumban tölti, hogy megtalálja a lehetséges ellenszert. A nõ azonban belenyugvással várja a jövõt, megírja élete mûvét.
Arra kéri a férjét, hogy õ fejezze be a mûvet. Tom szeretné boldog véggel lezárni a történetet, ám az asszony kész tények elé állította. A kilátástalan helyzetben letargiába esik, hiszen a kedvese jelentette élete értelmét, testesítette meg számára a szerelemet. A férfi hosszú és nyomorúságos utat kénytelen bejárni, mire rájön, hogyan is érheti el célját.
A történet ezer évet ível át, három különbözõ korban játszódik.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

36
Ja a pontszám, az itt iszámít? 10/10
Érezni kell ezt a filmet, de most itt a Földön pontozunk is.
35
Semmi gond azokkal kik rövid ideig tudták nézni a filmet. Ez egy olyan film, amire meg kell érni, is valóban pscyhés intelligenciának is lehet írni, de mondjuk a hit, némi tudás. Valóban az utolsó fejezet a legnehezebb megírni, és eljátszani is. Köszönöm a feltöltést, közben 10 percnél bevillant, hogy láttam már, de ezt időnként meg kell ismételni. S léleknek is kell a táplálék
34
Tudom, tisztába vagyok vele, hogy velem van a baj, de nekem nagyon nem jött be, az első 10 percet tudtam végig nézni, nem lebeszélni akarok senkit róla, de ...velem van a baj na
33
20 percig bírtam. Egy kezemen megtudom számolni, hogy hány filmet hagytam félbe életem során. Ez is közöttük van. Nyomasztó egy alkotás.
32
A maga nemében csúcskategóriás film. Kitűnő effektekkel, elsőrangú szereplőkkel, a mondanivalóhoz remekül passzoló zenével. Persze hangulat kell hozzá meg hát más is (pl. psychés intelligencia) Én jóval többet adnék rá, mint itt az átlag. Köszönöm, hogy megnézhettem. 9/10.
31
A halál legyőzhetetlen! Életem filmje! 100/100
30
Időnként én is újra nézem. Tényleg érezni is kell a film mondanivalóját, Clint Mansell zenéjében is teljesen el lehet merülni, gyönyörű.
29
Többször láttam már, és ideje van, hogy újra megnézzem. Azt hiszem ez a film mindenkinek mást ad. Pont ezért, nem tudom meg lehet-e egyáltalán érteni a filmet. Csatlakozom az előttem szólóhoz: érezni kell. Mindenesetre maradandó élményt ad. Köszönjük28
kitűnő! fejben és lélekben is érzékelni kell a filmet
27
Ha pusztán a megértés szándékával közelítesz a filmhez, akkor csak a felét kapod meg.
A másik felét nem érteni kell, hanem érezni. Nem a kép a lényeg, hanem a hatás, amit kivált.
Ahogy például egy finom ételben sem érted az ízeket, csak érzed őket.
Vagy, ahogy magát a szerelmet sem érted, hanem érzed.
Szóval, ha egy katartikus élménnyel szeretnél gazdagodni a film által, akkor engedd szabadon a tudatodat, és ne akarj mindent megérteni!
De ez csak a véleményem. Nem tény!