A függetlenség napja - Feltámadás (2016)

Independence Day: Resurgence

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Mindig sejtettük, hogy így lesz. Tudtuk, hogy visszajönnek. Egyszer győzött az ember a Föld ellen támadó elképesztő túlerővel szemben, de az idegenek nem nyugodhattak bele a kudarcba. Szükségük van a világunkra, és tudják, hogy hatalmas technikai fölényük segíti őket. Arra viszont nem készülnek, hogy ez a fölény már minket is segít. Az űrből érkezett támadó járművek roncsai elképesztő tudáshoz segítették az emberiséget. A Föld népei összefogtak és együtt készültek a második támadó hullámra. De minden hiábavaló: arra az erőre, amivel lecsapnak, nem lehetett felkészülni. Ismét csupán néhány bátor férfin és nőn múlik, hogy visszafordítsák a visszafordíthatatlant: egyre kisebb az esély arra, hogy megmarad az emberiség.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

292
Cuki űrmese. Nagyon tetszett!
291
Juhú! Győztünk!
289
Kissé erőltetett... Az első jobb volt.
Azért jár a 10/9...
288
Nekem nagyon tetszett, még1X megnézem. Sokkal jobb mint az 1!
287
Annyi irreális bugyutaság van benne, hogy már a falat kapartam. Ennél még az 1. része is reálisabb volt pedig az 90-es években készült sci-fi. Ami köztudott, hogy akkoriban még annyira se törődtek az elfogadható dolgokkal, mint most
286
Ha azt mondod erre a filmre, hogy nagyon jó, akkor honnan tudod, hogy éppen nem te vagy az a "marha" aki ezt mondja rá és közben a film rossz? Hm, Klaju96?
Amúgy szerintem iszonyatosan kiszámítható, tök átlagos akció film. Vasárnap délutáni mozi a Diznivel...
285
Hát én odáig voltam mindkét részéért. Köszönöm! 10/10.
284
DE érdekes, hogy minden film ami jó, arra a legtöbb marha azt írja, hogy rossz... ami rossz az meg a jó... márcsak azért is megnéztem ezt a NAGYON JÓ filmet... és nem bántam meg. Már el sem olvasom a sok rosszindulatú kommentet ...
283
Hatalmas csalódás: kár volt érte...