A gyászoló asszony átka (2019)

The Curse of La Llorona

Értékeléshez regisztráció szükséges!
La Llorona. A Gyászoló Asszony. Egy rémisztő, nem evilági lény, amely saját maga okozta szörnyű sorsát, menny és pokol között ragadt, és nem találja a helyét. Valamikor réges-régen, amikor élt, féltékenységi rohamában vízbe fojtotta a gyerekeit, azután, amikor rájött, mit tett, utánuk ugrott.Azóta kísért a Földön, és halált hoznak a könnyei. Akik éjszaka meghallják a hangját, azok nem érik meg a reggelt. A Gyászoló Asszony a homályban bujkál, gyerekekre vadászik, és mindenre képes, hogy valamiképpen pótolja saját veszteségét. Büntetése az örök kín, bosszúja, hogy saját fájdalmát mások is kénytelenek átélni.Ahogy telnek az évszázadok, egyre rafináltabb módszerekkel, egyre kegyetlenebb elszántsággal sanyargatja az élőket.1970-ben érkezett Los Angelesbe: egy szociális munkás (Linda Cardellini) és saját két kis gyereke is kénytelen rájönni, hogy a legendák nem hazudnak.James Wan, a Fűrész elindítója, a Démonok között- és az Annabelle-filmek valamint Az apáca alkotója a horror műfaj legsikeresebb művelője ismét megmutatja, mennyit tud a borzongatásról!

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

22
@noisevoice ha vidloxon nézed még lehet hallani a két hölgyet
21
nagy csalódás volt számomra pedig nagyon vártam...
19
jo film volt ez sracok! ha mozis hangon nezed,meg plusz pont a ket csajnak
18
Kifejezetten tetszett!!10/8 köszi
16
azt hittem jobb lesz az előzetes alapján de 1x nézhető.
15
Kár, hogy a mozisverzió levételével eltűnt a Chips-es zacskó zaján veszekedő két hölgy hangja is..
Az volt a legjobb rész!
14
erdekes volt... hasonlitott kicsit az Apacahoz... mondjuk ay Annabelles osszeolvasztas erdekes volt. es ugy latszik lesz kovetkezo resz
13
Na mind1 ..próbáltam reagálni egy kommentre de nem akarja elküldeni vmiért...az előző kommentemet viszont érdekes módon elküldte.