A háború császára (2012)

Emperor

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Amikor Hirohito császár kapitulációját követően Douglas MacArthur tábornok váratlanul Japán de facto uralkodójává válik, a kultúra egyik szakértőjét, Bonner Fellers tábornokot (Fox) bízza meg a feladattal, hogy eldöntse, milyen sorsot szánjon a bukott uralkodónak: példát statuálva megbüntesse, vagy mentse meg?

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

9
Nyilván Isten irányitott mindent.
8
Köszönöm, nagyon tetszett!
7
Nagyon nagy film...köszi a feltöltést!
6
Ritkán. látni ilyen kitűnő filmet!
5
hatalmas film
4
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
A történelem fontos szeletkéje, kiváló feldolgozásban.
3
Megrázó film. Milyen késélen táncol nemcsak egy ember, de egy egész nemzet sorsa. Milyen véletlenek mozgatják a jövőt. Kik ebben a kulcsfigurák? MacArthur? Fellers? Esetleg maga Hirohito? Egy ember irányít, esetleg egy csoport, vagy pusztán a véletlenek sorozata mozgatja a világot? Vagy maga a véletlen is csak látszat és a messziről szövődő fonalak eleve el vannak rendelve?
Dráma ez, vastagon, háttérben a pokolba fulladt Japán, az európaiaknak/amerikaiaknak érthetetlen kultúrájával, idegen szokásaival, fura megszállottságával. Mindez rendkívül érzékeny módon filmmé komponálva - 10-ből 10, vitathatatlanul. Tommy Lee Jones pedig bravúros, bármilyen szerepben.
2
pont aktuális ma van az évfordulója 68 éve történt
1
Nagyon jó! Köszi!