A háború istene (2017)

God of War

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A tizenhatodik században Kína partjainál egyre több japán kalózhajó kezdett fosztogatni, nagy bosszúságot okozva ezzel a császárnak. 1557-ben a kalózok elfoglalták Cengang-ot. Több hónapnyi hiábavaló ostrom után végre Yu parancsnknak sikerül kiharcolnia a győzelmet. Yu a legendás Qi generális alatt szolgált. A győzelem mégsem volt teljes, hiszen a kalózoknak sikerült elmenekülniük.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
Végre egy nem szuperhős röpködős kungfu csoda. Nekem tetszett. Mondjuk az amerikai tengeri gyalogos kiképzésen kívül. De hát még a kínaiaknak is kell haladni a korral
6
Ilyen gagyi,brazil szappanoperát alulmúló fost rég láttam.Kb húsz percig szenvedtem elég volt.0/10.
4
nekem csak az a bajom az ilyen tipusú filmekkel,hogy annyira bugyuta a történet minden esetben,hogy az mindent leront az egész filmben.hatalmas gyilok pornó a nagy semmiért...mert mindenki uralkodni akar a másik felett ezért ölik halomra egymást vég nélkül...aztán jön a bosszú a vesztes oldalon és kezdődik a gyilok pornó előröl... hmm...
3
Nem rossz.A zaro dal kulonosen jo.
2
Az ázsiai filmek és különösen a harcművészeti filmeket kedvelőknek Yasuaki Kurata , Sammo Hung, és wenzhuo zhao miatt mindenképpen érdemes megnézni !
1
Egyszer nézhető 7/10