A háború kísértetei - Légi hitvallás (2012)

Saints and Soldiers: Airborne Creed

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az amerikai 517. Ejtőernyős Gyalogos Ezredet Dél-Franciaországban vetik be 1944. augusztus 15-én. A parancs szerint támogatniuk kell majd a Berlin felé nyomuló szövetséges csapatokat. Ám az ugrásnál szétszóródnak, és meg is támadják őket. Miközben három ejtőernyős a találkozóhelyre igyekszik, francia ellenállókkal találkozik. Az ellenállók nehéz helyzetben vannak, és a segítségüket kérik, hogy kiszabadítsanak néhány partizánt a németek fogságából. A három ejtőernyős súlyos döntésre kényszerül.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

25
Nekem nagyon tetszett
24
Nagyon jó film!!!
23
a történet remek és megható , csak a kivitelezés egy giccses ! nem sorolom mi és mennyi hibák voltak a filmrendezö részéröl , pl. sosem gyalogolnak katonák háború idején ,föleg nem az ellenség kellösközepén nyilt terepen! miközben ott körülöttük az erdö ami rejtekhelynek a legjobb !!! Na és soha nem sütnek el fegyvert ,mikor lopakodó üzemmódban van egy csapat az ellenség hátamögött ! ha csak nem az életük nincsen veszélyben ! ebben a filmben meg még ráadásul célba lödöznek , egy úttest kellös közepén . röhelyes !
19
Nagyon jo film és tipikusan az a film amiben nem a dir dur bim bam bum ot kell várni hanem aterezni az emberek helyzetét benne
18
Mondjuk én nem könnyeztem.Láttam ennél jobban síratósabb filmet is pl:Ryan közlegény megmentése