A harcos és a hercegnő (2000)

Der Krieger und die Kaiserin

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Valahol odakint szerelmet találhatsz. Mondjuk egy kamion alatt, ami eléggé ironikus helyszín két ember találkozásához. Mégis itt ismerkedik meg egymással a melankolikus Bodo, aki minden elõl, de leginkább önmaga elõl menekül, és a zárkózott Sissi, aki egy pszichiátriai klinikán ápolónõ. Úgy találkoznak, hogy Bodo megmenti Sissi életét, ami már csak egy hajszálon múlott. Sissi azután fel akarja kutatni a titokzatos idegent, mert szeretné megtudni, hogy ez a rendkívüli találkozás a véletlen műve volt csupán, vagy a végzet rendelte így.A film két olyan emberrõl szól, akiknek meg kell menteniük egymás életét, mielõtt osztozhatnának egymás szerelmében. Mint Tom Tykwer minden eddigi filmje, A harcos és a hercegnõ is egy olyan finom játék a műfaji elemekkel, melyben egy szerelmi és egy bűnügyi történet összekapcsolódik.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

11
Lehet, hogy elismert rendező készítette ezt a filmet, de akkor is nézhetetlen. Három rejtvényt fejtettem meg a film feléig, annyira lekötött. Aztán feladtam... 10/2
10
Hello, barmit probalok nezni, "content control" oldal jön fel. ...egészen tegnapig semmi problémám nem volt...másnak is van/volt ilyen problémája? Semmit nem állitottam át a tabletomon. Nagyon idegesítő
9
Utólagosan rákerestem a rendezőre, mert a neve szégyen-nem szégyen, semmit se mondott. Most már értem, mi a bajom a filmmel.
8
Érdekes hangulatú film. Egy kicsit mindenki hibbantnak tűnik benne (többen minősített esetek). A főszereplő lány tesz egy olyan "szívességet" az egyik bolondnak, amitől nekem speciel égnek állt a hajam és ettől kezdve ezt a nőt sem komolyan venni nem tudtam, sem szorítani nem tudtam érte, egyáltalán, elment a kedvem az egésztől. (Nem akarom különösebben lelőni a "poént", ezért még spoilerbe se teszem, ha megnézed, biztosan tudni fogod, miről beszélek.) A sírdogáló főhős fiú is elég sajátságos figura, minden megkötés nélkül, simán illik a zárt osztály kuncsaftjai közé. Ami viszont mindent visz, az a barátnő (vagy ő rokon? nem derült ki) francia vityillója a tengerparton. Ha a pasiért nem is, de ezért becsapkodnék néhány ajtót.
Olyan közepesen sikerült rám hatni ennek a filmnek, bár tényleg érdekes volt, a kommunikálni nem képes, szótlanul egymást bámuló szereplők azért nem hagytak mély nyomot.
7
Az egyik legszebb, nem nyálas romantikus film.
5
hát ez nagyon ott van.
4
Tom Tykwer nagyon jó rendező. Ez egy érdekfeszítő, és nem mindennapi alkotás. Nagyon tetszett, 8 pont.