A harcos (2010)

Fighter

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A harcos szókimondó, szeretettel teli humorral átszõtt, és egyben megrázó története megtörtént eseményeken alapul. A film fõhõse a hihetetlen visszatérést produkáló, és váratlanul bokszhõssé váló "Irish" Micky Ward, és féltestvére, Dicky Eklund, akiknek elõbb szét kell válniuk, és ellenfelekké kellett válniuk ahhoz, hogy végül igazi testvérekként tudják megszerezni a gyõzelmet, és meg tudják erõsíteni a családi kötelékeket.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

25
Hihetetlen milyen átalakulásokat tud Christian Bale. Tökéletes film, nem is értem, eddig hogy nem néztem meg... Profi alakítások, szuper történetkidolgozás, jó filmvilág. Ajánlom mindenkinek.
24
Nagyon jó film, tele remek színészekkel és egy pörgős, izgalmas sztorival. Ez volt az eddigi legjobb bokszolós film, amit láttam. Nem csak a sportág kedvelőinek 10/10
23
tényleg frankó ... evilági
22
Ez de jó film volt!
20
eleje unalmas ..nade utána beindul ,király film
19
Jó film, tetszett. Ez a Christian Bale!!!... Már gyerekként látszott a tehetsége (A nap birodalma), hatalmasat alakitott. Ő nem eljátssza a szerepet, ő átváltozik a karakterré.
18
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!jó film
17
nagyon jó film! 10/9 kösz a feltöltést