A herceg menyasszonya (1987)

The Princess Bride

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A nagyapa olyan esti mesét mond unokájának, amely nemzedékek óta száll szájról szájra a családjukban. S a mese lassan megelevenedik: a szép hercegnő, Boglárka kezére pályázó gonosz Humperdinck herceg emberrablástól, gyilkosságtól, sőt háborútól sem riad vissza, ha ez az egyetlen módja, hogy elnyerje a kiszemelt kisasszony kezét. Ám egy kicsiny, de annál lelkesebb kompánia útnak indul a leányzó szívszerelmének vezetésével, hogy kiszabadítsa.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

9
A legjobb mesefilm az összes között!!! Nagyon jó szinkronnal!!"Hello! Diego Montoya vagyok,megölted az apámat, készülj a halálra"! Imádtam ezt a jelenetet!!
8
Jajjj nagyon jo kis butasag volt. Imadtam.
7
A legkedvesebb mesém gyerekkorom óta, már tucatszor láttam, de mindig leköt
6
Nagyon tetszett, jó hangulata van, remek párbeszédek, és még vicces is. Biztos, hogy még meg fogom nézni, minimum 8 pont.
5
Óh, a fiatal Cary Elwes egyszerűen felejthetetlen! Itt és a Robin Hood-ban pimasz és huncut, a Lady Jane-ben büszke és szenvedélyes. Sokra vihette volna, ha itt marad Európában, de sajna eltékozolta a tehetségét a bugyuta Amerikában
4
Imádom a mesefilmeket, rajzfilmeket, családi mozikat, de ez gyerekek akkora bóvli, amekkorát még nem láttam. A feltöltésért köszi, de ez nagyon gagyi. 2-es, Peter Falk miatt.
3
Meg kell néznem, mert Boglárka az egyik szereplő Ilyen még nem nagyon volt
2
Meglepően jó volt, nagyon tetszett
1
nagyon romantikus volt