A holdhercegnő (2008)

The Secret of Moonacre

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A 13 éves Maria Merryweather szülei halála után mogorva nagybátyjához költözik. Egyetlen öröksége egy könyv, amely két család (Merryweather és De Noir) versengéséről szól. A fiatal lány kutatni kezd és egyszercsak a történetben találja magát. Manókkal, fekete oroszlánnal és ehhez hasonló mágikus lényekkel találkozik, miközben nem is sejti, milyen kevés ideje van hátra, hogy egy mágikus gyöngysor segítségével kibékítse a két családot. Ám ha ez nem sikerül, az mindkét fél vesztét okozza.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

59
Ettől szebbet még nem láttam!! Ezer köszönet.
58
Szép, kihagyhatatlan, felsőfokgyűjtő.
56
Én is szeretem ezt a filmet...Nagyon is szeretem! Csak az az egy dolog szomorít el, hogy a Schossberger-kastély annyira az enyészetté vált az idők során..Nyáron volt szerencsém meglátogatni a kastélyt, és emberek, a szívem hasadt meg!
55
Megunhatatlan 10/1000000000
53
Egyik kedvencem imádom!
52
Nagyon szerettem ezt a filmetD
Igaza van egy-két embernek hogy Maria még csak 13 éves de ha már nagyjából minden tekintetből a szerelmet lehetett Robin és Maria között észre venni akkor mért is ne Szerintem összeillenek és nagyon sajnálom hogy nem tettek bele legalább egy kézfogást nem várok el többet de egy kéz fogás nem lett volna a világ végeD Befejezetlennek érzem az egész történetet szerintem jó lenne egy második rész
Mindenkinek csak ajánlani tudom hogy nézzék megD Higyjétek el megéri)
51
Csoda szép film!!!Remek alkotás,nagyon jól összerakták a magyar csapattal!10/10