A Hunter Killer küldetés (2018)

Hunter Killer

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Joe Glass tengeralattjáró-kapitány (Gerard Butler, Támadás a Fehér Ház ellen, 300) épp egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál előkeríteni a Jeges-tenger mélyén, amikor tudomására jut, hogy titokban orosz puccs készülődik, ami súlyos fenyegetést jelent a világrendre. Felismerve, hogy legénysége és országa egyaránt veszélyben van, Glass kapitánynak össze kell verbuválnia egy elit tengerészgyalogosokból álló csapatot, hogy kiszabadítsák az elrabolt orosz elnököt, és az ellenséges vizekre behatolva megakadályozzák a harmadik világháború kitörését.

A tengeren és szárazföldön is játszódó Hunter Killer küldetés vérfagyasztóan izgalmas thriller, amelynek további szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint az Oscar®-díjas Gary Oldman (A legsötétebb óra), Common (John Wick: 2. felvonás), Linda Cardellini (Bosszúállók: Ultron kora) és Toby Stephens (Halj meg máskor).

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
  HC-HDRIP 
   
  Vidoza.net
  HC-HDRIP 
   
  Vidlox.me
  HC-HDRIP 
   
  Vev.io
  HC-HDRIP 
   
  Flashx.tv
  HC-HDRIP 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

40
Nagyon jó film 10/9. Minden megtörténik amit egy tengeralattjáróval meg lehet csinálni. A szereplők teljesen hitelesen adják elő a karaktereiket, nagyon jó a szereplőválogatás, jók lennének a hangok is bár ez itt hagy némi kívánnivalót maga után, ezt a történetet pedig még nem láttuk ebben a formában. Gary Oldman szerepét kicsit kevének ítélem, de szívből ajánlom azoknak akik szeretik a modern és vagy tengeralattjárós háborús akció filmeket. Nem fognak csalódni.
39
Nagyon jó film!!!NEM CSALÓDTAM!!!
38
Hang miatt nézhetetlen!
37
Még mindig rossz a hang!
36
A Kurszk-ot kellene feltölteni !!! Az szuper lehet
35
Vilagsztarok szerepelnek benne, de ettol meg ez egy tucatfilm. Meg lehet nezni egyszer, de mondjuk moziba elmenni ezert kar lenne. Ezert is koszonom a feltoltest.
34
mikor lesz már fent normális hanggal?