A jogdoktor (2017)

Roman J. Israel, Esq.

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az igazságszolgáltatási rendszer útvesztőiben játszódó izgalmas thriller főszereplője egy idealista védőügyvéd, Roman J. Israel (Denzel Washington), akinek élete egyik pillanatról a másikra összeomlik, ezért csatlakozik egy céghez, amit az ambiciózus George Pierce (Colin Farrell) vezet, és szoros barátságot köt egy fiatal és agilis ügyvédnővel (Carmen Ejogo). Az események forgataga azonban teljesen magával sodorja és végül komoly próbatétel elé állítja Romant.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidcloud.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

3
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

2
# djdukato, remélem feltűnt, hogy a ,,hozzászólók" google fordítós spam botok, nem pedig rivál oldalak felhasználói. A filmről; én sokkal többet vártam, unalmas volt és híján volt az eredetiségnek. A témavezetése annyira kiegyenlítetlen volt, hogy idővel a néző maga is dekoncentrálttá és érdektelenné vált. Indokolatlanul hosszú film ez a hipokratizmusról, még Denzel tolmácsolásában is. Nálam 10/3 sajna. Köszi!
1
Az első két hozzászólónak !!! Ez ugye vicc ?? Reklámoztok a hozzászólásban ??? Nem épp elegendő szar reklámmal van tele az egész film nézés ??? Bezzeg a f filmről semmi értelmes !!!
No de a filmről is. Denzel Washington !! Már a név is egy jelzés, és nem is akármilyen. Ebből adódóan a film is érthető hogy miért is egy igen kellemes mozit ad. Több irányú megközelítés szerint is nagyon jó mozi. Egy kicsit megrögzött emberről, aki a berögződések szerint él, gondolkozik a munkájáról. Kicsit megszállott, az értékekhez ragaszkodó. Ne várjon senki nagy akciókat. Mégis pörög a film. Nagyon ajánlom egy kellemes idő eltöltéséhez. Lesznek más vélemények is De ez az enyém. 9/10