A kedvenc (2018)

The Favourite

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A 18. század eleje. Anglia háborúban áll a franciákkal. Ettől függetlenül a kacsafuttatás és az ananászfogyasztás virágzik. A törékeny Anna királynő foglalja el a trónt, nevében közeli barátja, Lady Sarah Malborough kormányozza az országot, s közben el is látja a betegeskedő uralkodót. Mikor egy új szolgáló, Abigail megérkezik az udvarba, bája és talpraesettsége révén Lady Sarah hamar szárnyai alá veszi – Abigail pedig csak az alkalmat keresi, hogy visszatérhessen arisztokrata életéhez. Ahogy a politika és a háború egyre inkább lefoglalja Sarah-t, Abigail szép lassan elfoglalja a helyét Anna mellett. Szárba szökkent barátsága a királynővel lehetőséget kínál számára, hogy megvalósítsa célját, és ebben se nő, se férfi, se politika, se nyúl nem gátolhatja meg.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Streamcloud.eu
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

17
nem volt rossz, a korabeli erdekeket jol tukrozi 7 pont.
16
Érdekes volt. Nem tetszett, pont olyan volt ez a film, mint egy borús, lucskos, undorító őszi nap. Amikor minden furcsa, semmi sem tetszik, pedig nincs igazán baj semmivel, és minden hétköznapi. Nekem pont ezt a hangulatot hozta az egész történet. A színészi alakítások nagyon jók. Minden női szereplő 10pontos. Értékelem. A történet 10/0, a film mégis 10/7.
15
a történet nem is annyira, de a hangulata leköt, és ez végig kitart
14
Tényleg az egyik "legmegemészhetőbb" filmje a rendezőnek, de semmit sem veszít az értékéből. Számomra, mint a többi filmje (Kutyafoggal az élen!!) 10 pontos! A színésznők előtt pedig le a kalappal.
13
Nekem összességében nem tetszett. Számomra értelmezhetetlen. Se eleje, se vége. Kár érte, pedig eléggé vártam!
12
Számomra ez bozalmas volt.Unalmas,ízléstelen.Nem bírtam végig nézni
11
Lanthimos "legfogyaszthatóbb" filmje. Itt végre lehulla a prüdéria leple a kosztümös filmről. Újszerű ebben a műfajban. Az operatőri munka is pazar, a halszemes snittek egy ilyen filmben... el nem tudtam volna képzelni. Mindhárom színésznő nagyot alakít, Emma Stone-al az élen.
-nyolcpontos, többször leshető, ajánlós-
10
Köszönöm a feltöltést egy élmény volt szeretem a Lanthimos filmeket
9
Mocskos kis film. Végre annak mutatják be az arisztokratizmust, ami mindig is volt. Fösvény, infantilis pöcevödör! Adok érte egy hetest
8
Teljesen a valóságot mutatja be a film! 10-es! És még szépen is van tálalva nem pedig ugy ahogyan valójában, durvábban éltek!