A kedvenc (2018)

The Favourite

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A 18. század eleje. Anglia háborúban áll a franciákkal. Ettől függetlenül a kacsafuttatás és az ananászfogyasztás virágzik. A törékeny Anna királynő foglalja el a trónt, nevében közeli barátja, Lady Sarah Malborough kormányozza az országot, s közben el is látja a betegeskedő uralkodót. Mikor egy új szolgáló, Abigail megérkezik az udvarba, bája és talpraesettsége révén Lady Sarah hamar szárnyai alá veszi – Abigail pedig csak az alkalmat keresi, hogy visszatérhessen arisztokrata életéhez. Ahogy a politika és a háború egyre inkább lefoglalja Sarah-t, Abigail szép lassan elfoglalja a helyét Anna mellett. Szárba szökkent barátsága a királynővel lehetőséget kínál számára, hogy megvalósítsa célját, és ebben se nő, se férfi, se politika, se nyúl nem gátolhatja meg.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Streamcloud.eu
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

9
Mocskos kis film. Végre annak mutatják be az arisztokratizmust, ami mindig is volt. Fösvény, infantilis pöcevödör! Adok érte egy hetest
8
Teljesen a valóságot mutatja be a film! 10-es! És még szépen is van tálalva nem pedig ugy ahogyan valójában, durvábban éltek!
6
Szeretem a hasonlo stilusu filmeket de hogy ennek semmi ertelme nem volt az is biztos! Idő pocsekolas volt!
4
Remek film, köszönöm!
3
Nekem nagyon bejött...imádtam a színésznők alakításait...Nálam ez 10/10
2
Nem tetszett 10/2.Unalmas,semmitmondó.végigszenvedtem de kár volt.
1
Ocsmány,groteszk sőt elég morbid,nem értem miért kell már az első 5 percben rejszolni benne,lassan az összes amerikai filmben benne van...ízléses,komoly filmet szeretnék már látni ebből a korból