A kis vámpír (2017)

The Little Vampire 3D

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Angela Sommer-Bodenburg híres gyerekregénye végre megérkezett a mozikba! Rudolph, a tizenhárom éves vámpír fiú bár már a sok századik szülinapi bulijára készül, de egy évet sem öregszik. Nincs sok kedve az ünnepléshez, hiszen mindig ugyanaz a program: egy öreg kastély romos falai között köszönti fel Őt családja. Nem hagyhatják el otthonukat, mivel vámpírvadászok lesik minden lépésüket. Ám Rudolph végre egy kis izgalomra vágyik, ezért meglóg otthonról, és találkozik Tonyval, egy vele egyidős sráccal, aki rajong a kísértettörténetekért, és természetesen a vámpírokért. Hamar barátságot kötnek, és közösen próbálják megállítani a gonosz vadászokat.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

15
szerintem nagyon állat (pedig felnőtt vagyok)
14
Nekem tetszett. 10/10
13
Felnőtteknek gagyi, gyerekeknek túl durva. Táncoló talpak, Így neveld a sárkányod vagy Hotel Transylvania na ezek jó mesék...
11
MiniBoo látom a tiédet is megborította
10
vkzoll neked kár volt megszólalni többet ne tedd siralmas vagy! 8/10
9
Nagyon aranyos film Tetszett nekem, bár nem nézném meg százszor.
vkzoll: A gyerekek értékrendjét már évekkel ezelőtt elkezdték bolondítani a szörnyes mesékkel meg a sok baromsággal, pl. a 101 kiskutyánál,ahol a boszi kiskutyusokat akar megnyúzni...vagy ahol embereket mérgeznek (Hófehérke), vagy ahol véres jeleneteket ábrázolnak a mesékben lévő harcoknál. Nem csoda,hogy sok gyerek agresszív. Szóval úgy gondolom,hogy ez is bele fér,mert már mindegy.
8
Repülő tehén nemaaaar
6
TheMonsterOfCocksuckers miért kell ide írogatni angolul, vagy ettől menőbbnek érzed magad?