A könyvtolvaj (2013)

The Book Thief

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Liesel különös fantáziájú, bátor lány - és szüksége is van kivételes képességeire.
A II. világháború idején német nevelőszülőkhöz kerül (Geoffrey Rush, Emily Watson).
Tőlük tanul meg olvasni, az ő segítségükkel nyílik ki számára egy egészen új világ. Éppen akkor, amikor a valódi világ egyre félelmetesebbé és veszélyesebbé válik számára.
A család egy zsidó kamasz fiút is rejteget: a kislány és Max együtt fedezik fel, milyen ereje van a szavaknak és milyen fontos segítséget nyújthatnak a kitalált történetek.
Segíthetnek olyankor is, amikor már semmi más nem segít.


Markus Zusak azonos című regénye nyomán.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
  TheVideo tárhely 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

82
A film sokat ígérő szöveges ismertetője, valamint a kapott pontszámai nagyon nagy túlzások. Ugyanis, álmosítóan unalmas az egész, nulla történet, rongy-petyhüdt fordulatok, totálisan üres karakterek, és VÉGLETESEN BUGYUTA DRAMATURGIA jellemzi a filmalkotást tengernyi cukormázzal: egy szóval, ez semmi más nem lett, mint egy "szép mese" gyermeknaivságú felnőtteknek (csak egy kicsit realistább közvetítésben ezerszer megázóbb lett volna). Lehetséges, hogy a könyv viszi a pálmát, de a film biztosan nem. :/ Pusztán Geoffrey Rush játéka miatt néztem végig a filmet... na meg hogy tudjak hozzászólni. 2/10
81
Mesteri. Ano otthoni délutáni maratonra választottam a 'femilinek', és amikor elkezdtek benne [email protected]@@@-ni, akkor nagyon thai pillantást vetettek rám, de aztán egy remek dráma bontakozott ki belőle, a végét meg imádtuk- szívzörgető volt. A film hosszával -és az ebből elkerülhetetlenül fakadó üresjárataival- voltak ugyan gondjaim, de valószínűleg azért, mert az ülőgumóim a Disney mozifilm hosszhoz vannak infantilizálva, és 72 perc után már bármin szétficergem a szobát A narráció nálam is 10/10, a film pedig 10/8!
80
Az életben milyen apró dolgoknak is lehet örülni.Amit már észre sem vesz,vagy természetesnek tart az ember.10/10 Köszönöm!
79
Kicsit vontatott, de egy egészen jó film egy kis történelmi aláfestéssel. Tetszett, 7,5 pont.
78
Néhány hónapja olvastam könyvben. Nem szeretnék csalódni benne. Van már valaki aki olvasta és látta is? Egy vélemény? ))
77
Erdemes volt megnezni 10/10
76
Nagyon szép film, és a "narrátor-megoldás" óriási! Köszönöm szépen a feltöltést, s hogy láthattam. 10/10
74
Köszönöm ez a film nagyon j volt.