A külváros mélyén (2012)

De lautre coté du périph

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Párizs egyik rosszhírű külvárosi negyedében, Bobignyban egy reggel a járókelők holttestet találnak a kukák között. Az áldozat egy párizsi "nagykutya", Jean-Éric Chaligny felesége. A nyomozásba két, egymástól gyökeresen különböző férfi kezd. Az egyik Ousmane Diaktié, egy Bobigny-ból való színesbőrű rendőrhadnagy, a másik pedig a párizsi bűnügyi rendőrség kapitánya, az úrifiús allűrökkel rendelkező Francois Monge. Ousmane kideríti, hogy a meggyilkolt nő szerencsejáték-függő volt és hatalmas tételekben játszott egy zártkörű klubban, Bobigny-ban. A belvárosi és a külvárosi nyomozó eltérő utat választanak: mindketten a saját módszerükkel és saját temperamentumuk szerint vágnak bele a "közös" munkába, ami nagyon sok konfliktus forrása lesz.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

9
Ez egy közepes film. Semmi különös, de egyszer meg lehet nézni.
8
Omar teljes mértékben hozta a formáját . Inkább vígjáték ,mint krimi ,de csak ajánlani tudom. Jókat lehet rajta nevetni .10/9 nálam . Nem nagy a story ,de szórakoztató.
4
Kellemes csalódás volt a film.
Mint humorilag mint történetileg kielégített alap szinten.
Omar Sy ezt a fajta bohókásan laza, még is érzéki karakterét már bemutatta nekünk a 21. század egyik legzseniálisabb és legsikeresebb filmjében, hogy megállja a helyét. Nagyon szeretem az ilyen európai filmeket. Nincs semmi bravúros látvány effekt, csak sztori.
Ajánlom minden akció, vígjáték, krimi kedvelőnek!
Pontozásom: 7/10
3
Jó film érdemes megnézni!!!