A Lego-kaland 2 (2019)

The Lego Movie 2: The Second Part

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Valaha minden szupi-szuper volt… de az első Lego-kaland után nem sokkal kissé széteső hőseink, a Kiválasztott és Vadóc újabb veszélyekkel kénytelen szembenézni: a távoli Tesho-rendszer Duplo bolygójáról érkező idegenek ugyanis mindent lerombolnak – méghozzá jóval gyorsabban, minthogy ők újjá tudnák építeni. Összeáll a kockahasú és kockafejű hősök különleges csapata: a Zöld Lámpás, Superman, Batman, Vasszakáll, Unikitty és a többiek hosszú, veszélyes útra indulnak, hogy végre szembenézzenek a támadókkal. A Lord-Miller alkotópáros a Jump Street-filmekkel mutatta meg először, hogy milyen jó a humora, azóta az összes Lego-film mellett számos más, nagy sikerű animációs film fűződik a nevükhöz… és most összeraktak egy új Lego kalandot!

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
  Mozis hang! 
   
  Vidlox.me
  Mozis hang! 
   
  Vidoza.net
  Mozis hang! 
   
  Streamcloud.eu
  Mozis hang! 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

3
Szerintem egyáltalán nem gyerekeknek való film! Nem is film hanem egy villódzó, sok helyen erőszakos katyvasz az egész!
Abszolút nem a lego dobozokon szereplő korosztálynak való, hacsak nem akarsz egy erőszakos, zavarodott, nevelhetetlen generációt magad után, magad mellett!
1
hát szerintem ez a folytatás is nagyon szupi-szuper lett ! és micsoda csavar ! 10/10