A legsötétebb óra (2017) (2017)

Darkest Hour

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért.
A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülmények között nézett szembe legsötétebb órájával, lelkesítette fel a nemzetet, és próbálta megváltoztatni a történelem menetét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidup.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Indavideo
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

29
1 film 1 emberről, aki ha nem lett volna ott és akkor...lehet másképpen alakulnak a dolgok. De szerencsére ott volt. Ennek tudatában nézd meg ezt a filmet és így alkoss véleményt!
10/10
28
Azt hiszem, ilyet még nem írtam soha. Tegnap néztem a filmet szinkronosan, mivel annyira nem tudok angolul, hogy értsek mindent. minősíthetetlennek éreztem Churcill magyar hangját, az egész habitusa nagyon távol állt attól a képtől, ami bennem kialakult és amit egy parlamenti beszédné l elvárható lett volna. Az előbb belehallgattam az eredetibe és...TÖKÉLETES. Gary Oldman hangja. Nagy kár, ezért a szinkronért.
A feltöltést természetesen köszönöm.27
Elég érdekes, hogy Christopher Nolan és Joe Wright ugyan azt a témát választotta, ugyan abban az évben. Mintha csak megbeszélték volna, hogy az első a francia kikötőt filmesíti meg, a másik az ezzel párhuzamos politikai cécót az anyaországban. Ez a film és a Dunkirk megnézése, teljes képet ad az egész Dynamo műveletről. És külön érdekesség, hogy mind a két film Churchill, Házhoz intézett beszédével ér véget. Hmm. Nekem nagyon tetszett, főleg a metrós jelenet. 10/8
26
A film maga már majdnem "Csengetett Mylord" szintre sikeredett,de hát gondolom valamivel be kellett hozni a nézőket.
Magát a filmet fel kellett "spoilerezni" különböző újra kitalált nem valós történelmi betétekkel, különben unalmas és sivár lett volna a produkció..Aki életmű filmre számít,bosszankodni fog ...Se Hess levele nem kerül elő a fiókból, (aki erre várt),de arra sem derül fény hogy W.Churchill valójában mennyire sötét játékot játszott Franklin D. Roosevelt-el a háttérben...Csak a csupa szép, csupa jó nagypapa hatású vén piás aki vicceskedik mint egy vígjátékban.
10:4 (történelmileg pontatlan,gyenge angol humorral tarkított Csengetett Mylord) vígjáték .-)
25
nieve - meg is kapta a film az Oscart --> Legjobb smink: A legsötétebb óra
Legjobb színész: Gary Oldman (A legsötétebb óra)
Jó meglátás volt
24
Jól bánik a szavakkal! Jó film! 10/8
23
Nekem tetszett, szórakoztató volt (már amennyire egy ilyen téma szórakoztató lehet), nézhető, jól bemutatta a nehéz döntések mögötti vívódást, és fantasztikus képek voltak benne. Ha újranézem kimondottan a nagyon jól megkomponált képek miatt fogom tenni.
Persze lehet vitatkozni, hogy történelmileg mennyire hű, de senki nem mondta, hogy dokumentumfilm, ha valaki mozifilmekből akar művelődni, akkor neki pont jó
Abszolút nézhető, élvezhető, elgondolkodtató is.
22
Nekem nem jött be.
Túlságosan erőltetettre sikeredett. Azért megemlíteném: ez egy film, és nem feltétlenül az igazságot mutatja be. Nem sok köze van a történelemhez. Ráadásul ők győztek és ők írták a történelmet.
Persze annak aki szereti azt a kort és rengeteg könyvet átlapozott róla, rengeteg dokumentumfilmet megnézett róla.
10/2
21
Atuskahat... Azert mert a sorozatok es az onlinefilm nezes ( haha ) miatt mar nem mernek kockaztatni a filmvallalatok . Olyan temakhoz nyulnak ami szinte biztosan behozza az arat . Ezert lehet latni szinte csak feldolgozasokat . Uj tema vagy uj film nem nagyon van manapsag . Jumanji, king Kong, Ben hur stb . Vagy star wars 2789373892370 , Mi678930 . nem veletlen . ilyen egyszeru...sajnos. Most a TV van porondon nem a mozi. Valtozik a vilag
20
de most nem értem van churcill ről már egy film ezt megkéne nézni még de miért kell kettő? na mindegy