A majmok bolygója: Háború (2017)

War for the Planet of the Apes

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A majmok túlszárnyalták az embereket.
Ami jó szándékú kísérletnek indult, az teljes hatalomátvétellé vált: immár az értelmes emberszabásúak a Föld urai.
A városok elnéptelenedtek, a menekülőkkel nem tudni, mi történt és a kevés életben maradt ember kis csapatokra szakadva bujkál... amíg bír.
És készülődik. A háború ugyanis elkerülhetetlen. Caesar, a harcedzett és szuperintelligens majom, aki nagyon sokat szenvedett az emberek rabságában nem tud felejteni és nem akar megbocsátani.
Mindkét fél tudja, hogy az emberiségnek nincs több esélye. Ha most kudarcot vall, végképp eltűnik a Föld színéről.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Indavideo
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

175
Remélem ez is jolesz mint a tobi most fogom meg nézni
174
Biztos hogy nem csak egy ember maradt.. nem valòszínű hogy az utolsó ember leoltotta a làmpàt és ő is ment harcolni..vagy a tàbornokok akik tàvolabbról nèztèk, vagy a helikopterek ahonnan felszàlltak a lègitámaszpontról az ottani munkàsok, lègi irànyítók..
172
Caesar N EM egy óriásgorilla Amúgy a film tökéletesen bemutatja, hogy hogyan fog az emberiség kipusztulni. Igaz még maradt egy, ő Nova 10/10 Kár, hogy nem lesz több rész.
171
Nekem semmi bajom a lassú filmekkel, sőt van pár kedvencem is, de itt nem is ez zavart, hanem, hogy a film 70% másból sem áll csakhogy morognak egymáshoz a majmok meg mutogatnak. A film közepe felé kezdtem azt hinni, hogy ez a film a süketnémáknak szól vagy akik értenek a jelbeszédhez .
170
Nekem semmi bajom a lassú filmekkel, sőt van pár kedvencem is, de itt nem is ez zavart, hanem, hogy a film 70% másból sem áll csakhogy morognak egymáshoz a majmok meg mutogatnak. A film közepe felé kezdtem azt hinni, hogy ez a film a süketnémáknak szól vagy akik értenek a jelbeszédhez .
169
Nincs mit részletezni ,ez egy igazi műalkotás és igazi felüdülés az ostobábnál ostobább CGI kardozós-ugrálós-lövöldözős hollywoodi núdlik után.Végre filmet forgattak a pókember , X-men vagy a transformers 834562. jelentéktelen része helyett (amelyeket már nem is követek mert annyira trágya mind). Akik a kevés párbeszéd miatt fintorogtak nekik üzenem hogy a történet pont arra van kiélezve hogy ne legyen benne sok beszéd.Hihetetlenül jó rendezésre vall hogy a beszéd teljes megvonásával ilyen nagyot ütött számomra.Woody Harrelson pedig már csak hab volt a tortán ! Ha nem szereted a lassan épülő drámai filmeket akkor nem fog tetszeni

10/10
168
Szerintem pont így tökéletes.(<3)
167
Ez egy lassú, komótos, nyugodt film, néhány akciójelenettel. Nagyon szép történet, egy baromi jó trilógia méltó lezárása. Aki össze-vissza lövöldözésre, és akciózásra vágyik az ne nézze meg. Ez a film nem ilyen. Aki viszont szeret elgondolkodni egy filmen, van türelme és ideje végignézni a hasonló lassan "hömpölygő" alkotásokat, annak nagyon ajánlom. Kicsit bánom, hogy nem lesz több folytatása a történetnek, mert az elmúlt évek egyik, ha nem a legigényesebb filmsorozata volt ez. 10/10