A megálló (2013)

Fruitvale Station

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A huszonkét éves afro-amerikai Oscar Grant különös érzéssel ébred 2008. szilveszterének reggelén. A megélhetési gondokkal küszködő, a börtönt is megjárt férfi úgy érzi, változtatnia kell eddigi életén. Elhatározza, hogy jobb fia lesz anyjának, akinek ma van a születésnapja, jobb társa a barátnőjének, és jobb apja a négyéves kislányának. Amilyen jól indul a nap, olyan tragikusan végződik. Grantot egy rendőri intézkedés során lelövik a San Franciscó-i Fruitvale metróállomáson. Halála megrázza Amerikát.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

24
Korboncnok... Remélem te is így végzed, és rólad is csak ennyit mondanak... és?
23
Tamara911 ennyire nehéz spoiler tagek közé rakni a mondani valódat, ha az kurvára spoiler? -.-"
Most már meg sem nézem.
Túl sok az agyhalott ember a világon.
22
Tudni lehetett , hogy a srác meghal a végén... A film maga, jó volt nekem nagyon tetszett, viszont a végét, nagyon el...ák... (Az tény, hogy az életben egy ilyen halál eset sokkoló, mindenki számára, viszont ehhez a filmhez, "ha már mindenképp meghal a srác , más körülmények között jobban el tudtam volna képzelni... (A halálát). Így a vége nem volt számomra nagy durr(
Ismétlem a való életbe más!!! De a filmben nem valahogy nem ...
21
Megdöbbentem a kommentelők reakcióin. Ez is egy megosztó film. Ha a tragédia szempontjából közelítünk, az emberi érzelmek könnyen tévútra vezetnek,amit ez a film ki is használ. De egy emberi sorból nem lehet általános következtetést levonni. Ahogy a magyar társadalom is megértette ezt az olaszliszkai tanárgyilkosság után. Amerikában naponta százak vesztik életüket fegyveres konfliktusokban. Volt időszak amikor hetente lőttek le rendőröket intézkedés során. Kauzalitás, ok és okozat. Erősen hangulatkeltő film, ami pár felvetést megmagyarázatlanul hagy.
20
Lelőttek egy embert,meghalt ... és? Ebben mi a nagy sztori? Rengeteg ember hal meg nap mint nap így vagy úgy.Öltek már meg másokat is rendőrök,nem mond semmi újat film.
18
Megrázó történet! R.I.P Oscar Grant !
17
Én még jártam is többször ezen az állomáson, de akkor még nme tudtam, hogy történt ilyesmi ott.
16
A film után nagyon sokáig teljesen rossz kedvem volt .. nem egy lélek erősítő film.. ne nézzétek meg
15
szomorú film...