A mesterlövész (2007)

The Contractor

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A visszavonult mesterlövész, James Dial sohasem bocsátotta meg magának, hogy futni hagyta a világ egyik legveszedelmesebb terroristáját. Nem is kérdés, hogy újra fegyvert ragad, amikor egykori megbízói felkeresik a lehetőséggel: fejezze be, amit elkezdett.
A rutinmunkának ígérkező küldetés azonban hamarosan rémálommá válik, amikor a teljes brit rendőrség Dial nyomába ered. Mikor Windsor főnyomozó megölésével is őt gyanúsítják, Dial ráébred, hogy megbízói átverték. Egyetlen reménye egy 12 éves kislány, akinek a segítségével kétségbeesett kutatásba kezd a gyilkos és az igazság után.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

10
1x nézhető 10/4
9
Többre számítottam a komik alapján,engem nem nyűgözött le!!
7
Jó ez a film ...
5
Nagyon jó film volt mindenkinek csak ajánlani tudom
4
Az adott műfa jkategória egy brilliáns darabja!!Végig izgalmas,remek forgatókönyv,kiváló karakterek,prima rendezés,kiváló stábmunka és természetesen W.Snipes pont az i-n!!Mindenkinek ajánlom és nagyon szépen köszönöm ,igazi kikapcsolódás volt számomra!!
3
Hát nem kapta meg