A Part (2000)

The Beach

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Richard, azért utazik el Thaiföldre, hogy valami kalandosra, igazira bukkanjon. Egy olcsó bangkoki szállodában megismerkedik két franciával, Etienne-nel és Francoise-zal, valamint egy idősebb világutazóval, Daffyvel, aki egy titkos sziget valószínűtlen történetét mondja el Richardnak. A fiú rábeszéli Francoise-t és Etienne-t, hogy együtt induljanak útnak a szigetre, melyet Daffy térképe alapján akarnak megtalálni. Mikor elérik úticéljukat, hozzájuk hasonló utazók kis közösségét találják a szigeten.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

34
Régebben láttam,de akkor nem volt ekkora hatással rám, mint most!Waow!Örülök,hogy újra megnéztem!Leo már itt is zseniális! 10/10
33
Nagyon bírom ezt a filmet, és bizonyos szempontból jobb még a könyvnél is. Persze a könyv is nagyon jó. Nem tudom, hogy egyeseknek miért nem tetszett és bár a könyvből jobban átérződik, elég egyszerű és tanulságos a mondanivalója.
31
csak tépjetek tépjetek kedvenc
30
DiCaprio egyik legjobb filmje. Itt kedveltem meg igazán. Izgalmas, életszerű. Élni az életet, szabadon.
28
Régen nagyon utáltam ezt a filmet, de aztán megfogott. Érdekes film tényleg, bár én soha nem élnék ilyen hippi közösségben, Thaiföld és Kho Phi-phi tényleg olyan varázslatos mint a filmben! Ajánlom mindenkinek hogy jusson el oda!
27
Egyik gyengebb dicaprio film,de meg nezheto kategoria!!!
26
Semmi izgalmas nem volt benne és azt sem értem, hogy milyen tanulságot kellett volna belőle leszűrni.
Unalmas is volt. DiCaprio legrosszabb filmje.
Rossz, rossz... 1/10
25
Nagyon jó 10/9