A rajtaütés 2 (2014)

The Raid 2: Berandal

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Miután az elit kommandó behatolt a Jakarta nyomornegyedének szívében álló bevehetetlen menedékházba, ahol a világ legveszedelmesebb gengszterei és gyilkosai élnek, elszabadult a pokol.
A rajtaütés nem várt ellenállással találta magát szemben: olyannal, amelyből látszólag nincs menekvés.
Rama (Iko Uwais) azonban végigverekedte magát az épületen és végül kijutott, ám most kénytelen újabb bevetésre indulni, hiszen családja is veszélyben van.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

65
Btw. SPOILER Nem tudja véletlenül valaki, hogy ahol otthagyja EKát a záró előtt az hol leledzik. Mi a neve. Imádok az ilyen helyeknek utánajárni. Nagyon nem gyenge az a hely.
64
Ha már az öcsin rajtamaradt a vágás akkor a bátyón is rajtamaradhatott volna a jobb szemöldöke alatti dekoráció. Amúgy 10/10
63
Jó film. Pörgős, verekedős, akciós. Brutál'.
10/7.5
62
Brutàl jó kemény akciófilm.kőkemény màr már horrorisztikus gyilkolos akció jelenetekel és nagyon jól meg koreografàlt verekedési jelenetekel vérprofi harcművészekel.meglátszik nem egy klisékel teli hollywoodi amcsi tucatfilm.10/10
61
Na ilyen egy VÉRbeli akciófilm!! Nem volt rövid,de végig lekötött! 9/10THX
60
Hát ebbe aztán szétrúgtak nem kevés segget nem kis látvánnyal nem kevés vérrel!
59
it kezdődik a jo film
58
Ettől nagyobb faszság már csak a pankráció

57
Kicsit hosszú,de egész jó.
56
Nem szeretem nagyon ezeket a filmeket ,de minden perce jó volt és a konyhás jelent.. Azt magát csak elkészíteni is művészet volt!! Értem Én nem amerikai volt, de Én 9,5/10 neki. Körülbelül vagy 4-5 éve nem szórakoztatott egy film ennyire több mint 2 órán át ebben a kategóriában. Kb. wc-re nem tudtam kimenni!!! 0.5-t az elötem szólok igaza miatt vontam csak le!! Azt az egyet nem kellett volna.