A remény bajnoka (2005)

Cinderella Man

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A nagy gazdasági világválság idején egy hétköznapi hős, James J. Braddock (Russell Crowe) véghezvitt valamit, amivel sportlegendává vált. A harmincas évek elején járunk. Sorozatos vereségei miatt Braddock profi boxoló karrierje már lezárult, de családja eltartása érdekében kénytelen elvállalni egy olyan mérkőzést, ahol nem nyerhet. És megtörténik a csoda: reményektől, álmoktól, az önbecsülés és a szeret erejétől hajtva Braddock kiüti esélyes ellenfelét, s ezzel százezrek számára válik hőssé, példaképpé. Karrierje új lendületet vesz, ám egy nap szembekerül Max Baerrel, a nehézsúlyú bokszvilágbajnokkal, aki már két ember halálát okozta a ringben.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidup.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Upvid.co
  Upvid tárhely 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

15
Nagyon jó film. Többször is megnéztem már.
James J. Braddock pedig hatalmas bunyós!!!
14
Szamomra tul hosszu volt,a jelenetek eleg jol ki lettek dolgozva,Rusel megint jol teljesitette szerepet.Pontozasom 10/7.
13
Nagyon nagyon jó film!
12
Nagyon koszonom,nagy film,imadtam minden percet .
11
Számomra az év első filmje és igaz, hogy még csak most kezdődött el az új év, és egy kicsit korai ilyet mondanom, de... Ennél jobb filmet nem fogok látni idén!
Előtte leszögezném, hogy nem szeretem Russell Crowe-t. Elismerem a munkásságát, de én soha nem rajongtam érte, de amit itt lenyújtott az valami eszméletlen volt!
Amikor néztem a filmet pontosan azok az érzések kerítettek magába, mint amikor a Rush-t néztem. Nem kezdem el agyon dicsérni a filmet, mert az már nekem lenne kínos, a lényeg az, hogy akiket teljesen hidegen hagynak a Box filmek (mint eddig engemet), akkor azok is bátran megnézhetik, mert ez tényleg egy olyan film amit látni kell!
Ennél jobban nem is kezdhettem volna az új évet!
10/10
10
Nagyon jó! , csak ajánlani tudom
9
Oriasi film!!! 10/10!!!
8
Lehetetlen kevesebbre értékelni, mint 10/10!!!
7
kicsit összecsapták a végét, de igy is 10 es!
mindenkinek ajánlom