A rettenthetetlen (1995)

Braveheart

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A rettenthetetlen jelző William Wallace-t, a XIII. századi skót felkelőt illeti, aki a skót történelemnek valóban az egyik hősi alakja. Sir William Wallace lovag többéves távollét után visszatér szülőföldjére, Skóciába. Kaotikus állapotok uralkodnak: a skót király trónörökös nélkül halt meg, ezért angol riválisa, a kegyetlen és hitetlen I. Edward elfoglalta trónját. A lovagnak hosszú rábeszélés és példamutatás után sikerül ütőképes hadsereggé kovácsolnia elfásult népét. A szépséges Izabella hercegnőt a király saját előnyére próbálja felhasználni Wallace ellen, ám kettejük között szerelem szövődik. A lovagra egyre több veszély kezd leselkedni, a politika és az ármány egyre sötétebb hálóiba kerül, míg végül árulás áldozata lesz.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

58
puposdomb!!

Ez nem neked szól csak amit felül látsz.

Egyetlen dolog. Sajnos nem üvölteni a kínpadon egy mítosz. Nagyon sajnos a kínpad nem mítosz az amit sajnálok, bárcsak az volna...
Film tízes!
53
Hatalmas erzest ad at a beszedeken keresztul.Az utolso fel orat kicsit gyengebbnek ereztem,de ezek kivul minden pompas.
Mel Gibson legnagyobb filmje is lehet,ha ugy nezzuk.A zene nagyon ideillo es kulonleges varazst ad a filmnek.
Koszonom a feltoltest pontozasom 10/10.Batran nezzetek meg.
50
Soha sem tudom eldönteni Mel Gibson rendezőként vagy színészként a jobb. De aztán hagyom a témát, mert rájövök így is úgy is zseni. Példa rá e remekmű, aminek méltó helye van az örök filmek között. Túlzások, kamukák, nem valós történelmi tények ide vagy oda, minden tiszteletem a régi-régi harcosoknak, bármily nemzet sarjai. Köszönjük a töltést. (<3)