A sereg nem enged (2008)

Stop-Loss

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az iraki háborúban tanúsított hősies helytállása miatt katonai érdemrendekkel a mellén tér haza kis texasi szülővárosába Brandon King őrnagy. Az ünnepelt veterán semmi mást nem szeretne, csak folytatni a háború előtt félbehagyott életét.
Amikor már éppen úgy érezné, hogy kezd visszatérni minden a rendes kerékvágásba, a hadseregtől újra behívó-parancs érkezik: Brandont ismét Irakba vezényelték vissza. A katona azonban hallani sem akar újra a frontról. Maradni akar, újra a civilek életét szeretné élni, miközben katonaként tudja, hogy nem tagadhatja meg a parancsot. Ez a konfliktus komoly próba elé állít mindent, amiben eddig hitt: a család összetartó erejét, a baráti hűséget, a szeretet hatalmát és a becsület értékét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
10/10 mert tudom milyen katonának lenni és meg értem hogy min menek átt ezek és tudom milyen el vesziteni egy barátod a csata mezön
4
Ultragáz ez a film. Úgy lehetne jellemzi, sok hűhó a semmiért! 9/11 pontosan annyira hiteles mint Irak. Köztudott! Nagy rakás az egész film 10/0.5 112 perc kuka! *Az őrmester az nem őrnagy!*
2
Szomorú film,sajnos igaz !
1
Jó volt, igaz egyszer nézhető de tanulságos, és szörnyű!