A spanom csaja (2008)

My Best Friend's Girl

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Alexis (Kate Hudson) okos, gyönyörű, szexi és önfejű, minden férfi álma.
Így Dustiné (Justin Biggs) is, aki öt hét randizgatás után annyira begőzöl a szerelemtől, hogy a lány ijedtében gyorsan lapátra is teszi. Nincs mit tenni, az elkeseredett fiú szakemberhez fordul, aki történetesen Tank (Dane Cook), a legjobb haverja.
A bármelyik lányt könnyedén megkapó és megbántó Tank ugyanis különös "szakmát" választott: frissen kirúgott férfiak ex-barátnőit viszi randizni. Méghozzá életük legrosszabbjára.
Minden erejével azon van, hogy pokollá tegye a randevút, olyannyira, hogy a lány visszasírja régi pasiját, és hanyatt-homlok meneküljön egykori kedvese karjaiba. Alexis azonban más tészta, Tank eddigi legnagyobb kihívása.
A lány az első ugyanis, akiről leperegnek a trükkök és tudja, hogyan reagáljon a szerelmi blöffre.
A dolog nem alakul túl jól, vagyis inkább túl jól alakul, és Tank egyre kevésbé "szakmai" szemmel tekint az ügyre, inkább valami furcsa bizsergést érez.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
   
   
  Flashx.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

10
Romkomkomhoz képest az alapötlet vicces és abszurd. Maga a film viszont hatalmas igazságokra is rávilágít. Kiválóan bemutatja, hogy az alfahím (jelen esetben Dane Cook, WTF?), mindegy mekkora suttyó a nőkkel – és a r*ncokkal –, Ők akkor is imádni fogják, miközben a rendes, de béta srácot friend zone-ba száműzik – jobb esetben. Tehát azt is mondhatjuk: ez egy Red Pill mozi. De mivel az egyik jelenet azt vetíti, hogy bárki lehet alfa (ami persze nem igaz), így ez inkább egy PUA film. Sajnos. De még így is szenzációs, hogy elkészült egy ilyen fontos üzenettel bíró sztori. A poénok őrültek és ütnek ezerrel. A végkifejlet kiszámítható, de nem szokványos a tálalása: mellőzi a nyálaskodást, inkább vagányra lett megírva. És ez nagy szó egy romkomtól. Az Excsajok szelleme ennek a remekműnek az ócska, gyenge, humortalan koppintása.
8
imádom, köszi a feltöltést.
6
Az alaptörténet nem rossz, de a szókincs... szóval csak az nem tetszett.
5
nem jó, unalmas
3
10/10 szétröhögtem magam rajta, tényleg jó! ))