A szépség és a szörnyeteg (2017)

Beauty and the Beast

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Disney közismert és klasszikusnak is nevezhető történetét talán senkinek sem kell bemutatni. A ’90-es években készült rajzfilm világhírű lett, a stúdió pedig az élőszereplős feldolgozások közepette ezt a történetet sem szerette volna kihagyni a sorból.
Belle (Emma Watson) egy nagyon okos, fiatal és szép leányzó, akit a jóképű, de meglehetősen durva lelkű Gaston (Luke Evans) szó szerint üldöz a szerelmével. Belle élete azonban más fordulatot vesz, ugyanis a környéken magasodó kastélyban élő szörnyeteg (Dan Stevens) elrabolja az apját. Váltságdíjként pedig Belle-t akarja megszerezni magának. A lány gondolkozás nélkül belemegy a cserébe.
Belle a kastély falai között élve rájön, hogy a visszataszító külsejű szörnyeteg valójában egy jó lelkű és nemes herceg. A kastély falai között életre kelő tárgyak, például Kanna mama, Csészike vagy a gyertyatartó és a falióra mind-mind segítenek Belle-nek megismerni a szörnyű külsejű herceg, igazán megnyerő belső értékeit. Belle lassan, de biztosan beleszeret „fogva tartójába”, ám boldogságuk nem lehet zavartalan, hiszen a gaz Gaston bosszút forral ellenük.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   
  Openload.co
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

146
Nagyon jól életre kelti a rajzfilmet, a cgi is szép, egy roppant aranyos mese
145
Látványos film egy számomra igazán kedves mese alapján. Imádom
144
Nagyon jó film! A szereplő gárda, a látványvilág kiváló volt. Megüti az animációs változat mértékét.
142
Aranyos, vicces film. Hű mása a mesének, a szereposztás pedig szuper! Imádtam minden percét.
141
Bár utállom a disneyt,de ezt megérte megnézni. ^^
140
Gyönyörű nagyon tetszett 10/10 ❤️❤️❤️
138
Indavideos lejátszo???
137
Én vagyok az aki tuti teljesen elfogult ezzel a mesével kapcsolatban.Rengetegszer láttam régen,húgom miatt,kívülről fújom a szöveget és a dalokat is.De attól függetlenül,hogy a húgom kedvence volt,magával ragadta az egész családot a mese és szép lassan azt vettük észre hogy
ami kedvencünk is...Olyan hihetetlen amit nyújt a mese...Akárhányszor láttuk,mindig új apró részletet fedeztünk fel benne,amitől annyira tökéletesre sikerült.Hihetetlenül aprólékosan kidolgozott,nagyon emberi mozdulatokkal,mely az érzelmeket annyira jól kifejezi illetve a zenei aláfestés és a zene is páratlanul jól sikerült.
A magyar szinkronhangokat is nagyon jól eltalálták.

Tudtam,hogy a film nem fogja azt nyújtani mint a mese,így nem nagy elvárásokkal ültem le megnézni...
Jól gondoltam... még csak nem is barátságos a film légköre,egyszerűen csak színészeket láttam,akik szöveget mondanak.A legnagyobb baki Emma Watsonnak adni a női főszerepet.Szegény elveszett benne...még csak meg sem közelítette azt a bájosságot,kedvességet,melegséget amilyen a mesebeli Bell.
Aztán a következő nagyon elrontott momentum,az elvarázsolt személyzet megformálása. Lumiere és Mrs.Potts megformálása nekem amatőrre sikerült.
Maga a film,a látvány,díszletek,kosztümök nem annyira rosszak.

Sajnos azt a varázst amit a mese nyújt,meg sem közelíti a film.

Ajánlom mindenkinek,aki megszeretné nézni a filmet és nem látta a mesét előtte,hogy először nézze meg nyugodtan a filmet,de utána kötelező megnézni a mesét is,és a pontozását,vagy véleményezését csak ezután tegye meg...így releváns!