A szív hídjai (1995)

The Bridges of Madison County

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Carolyn és Michael édesanyjuk halála után hazaérkeznek Madison Countyba.
Döbbenten értesülnek anyjuk végakaratából arról, hogy nem az édesapjuk mellé kívánja temettetni magát, hanem úgy rendelkezett, hogy hamvait vessék a híd alatti patak vizébe.
A hagyatékot rendezgetve különös, szívszorító történetre derül fény. Évekkel korábban, 1965-ben, Francesca férje és gyerekei egy távoli vásárra utaztak.
Ezalatt egy idegen férfi vetődött a farmra és útbaigazítást kért a nőtől: a közeli Rosamunde-hidat kellett lefotóznia a National Geographic magazin részére. Beszélgetésbe elegyedtek s a romantikus, más életről ábrándozó asszonyban mély vonzalom ébredt a fotós iránt.
A rövidke négy nap alatt, amit együtt töltöttek, Francesca élete legnagyobb szenvedélyét élte át, amelynek történetét naplójában írta meg.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

20
Nem nagyon tudok olyan filmet mondani, amiben ne hittem volna el mindent Streep-nek. Másik hatalmas kedvenc a Zuhanás a szerelembe de Niroval az oldalán. Leírni nem nagyon tudom, ami árad ezekből a filmekből, talán az igaz, őszinte szerelem kibontakozása, megélése, érzése egy hétköznapi ember szemével, lelkével. Köszönjük ezeket a filmeket, szerintem sok embernek nagyon sokat fog adni. Bátorságot vagy reményt.
19
Sokszor láttam már,és még sokszor fogom megnézni!Ritkán látni ennyire "színésztelen"játékot...Egyszerű történet,ami bárkivel megtörténhet...mégis ahogy meglátjuk két ember lelkét,a vívódásukat,az egyszerű hétköznapi válaszukat egy-egy szituációban,mintha belőlünk tört volna ki minden gondolat,minden érzés...Ők mi vagyunk...A film a legnagyobbak közt van!Számomra a XXsz.ikonikus filmje!10/10 !!!
18
Madridista97...szerintem neked fogalmad sincs,mirol szolt a film.Ez nem szimpla megcsalas volt,a feleseg majd 40 evesen,eleteben eloszor szerelmes lett.De a szerelem nem gyoz le mindent.
17
Az egyik legszebb film amit valaha láttam,köszönöm a feltöltést 9/10.
16
10/10

Madridista, amikor ez a film játszódott, a válás megbélyegzés volt. A gyerekekre nézve is. Az élet túl bonyolult ahhoz, hogy a megoldás a válás, vagy a helyrehozás legyen. Gyakran egyik sem a helyes döntés.
15
Vegigneztem es nem nyugozott le kicsit se.
A megcsalas nem megoldas a hazassagbeli gondokra.Ha mar valakik boldogtalanok akkor probaljak meg helyrehozni vagy valjanak el,szerintem ez a legjobb megoldas.Persze a gyerekek nem vetettek semmit,hogy szuleik kulonvaljanak es biztos fajna nekuk,de ilyen az elet.
Parunkat probaljuk boldogga tenni es megosztani vele magunkbol/rol minden apro reszletet.
A szereplok kozott nem volt meg a lang,ami elvarazsolna.Tul hosszunak bizonyult.
A vege meghato lett.
Koszonom a feltoltest.Pontozasom 10/5.
14
10/10
Nagyon szépen köszönöm a feltöltést.

Nagyon gyönyörű, érzelmekkel teli, kincs ez a film.
Káprázatosan bársonyos, finom lélek-rezgések, példamutató anyai önfeláldozás.
Nagyon figyelemreméltó alkotás, valódi érték a mai világban.

A két kiváló szereplő csodálatos játéka,
Clint Eastwood (Robert Kincaid) és Meryl Streep (Francesca Johnson) is nagyban hozzájárul,
ahhoz, hogy átéljük, ezt a végtelenségig tartó, örök szerelmet, ennek megható történetét.

Folyton szembesülünk vele, hogy milyen rövid is az élet, és sokszor annyi mindent
nem merünk megtenni.
Mindenki érzi, amikor változtatásra van szüksége, de nem merjünk lépni,
változtatni, mert kötelezettségeinkhez, erkölcsünkhöz tartanunk kell magunkat.
12
Ebben a helyzetben vagyok... végig zokogtam 10/10
11
Nagyon szép és megható romantikus történet, szégyenteljes hollywoodi nyáladzás nélkül. Meryl Streep játékát öröm volt nézni. Szerintem kicsit unalmas, ezért egy erős hetes nálam.