A Terminátor a csúcsra tör (2005)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A híres hollywoodi színész, Arnold Schwarzenegger egykori és mostani önmagát állítja szembe ez a kissé ironikus életrajzi film! Az osztrák származású férfi évekig a világ legjobb testépítői közé tartozott, később óriási filmes karriert futott be, míg egy szép nap úgy döntött, hogy Kalifornia kormányzója akar lenni.

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
Nézd meg a jó minőségű filmeket, és mindig mindig jó minőségben frissítsd
Ez az, ahol megnézem a webhelyet ⏩⏩ »» ▶FILMESON8.BLOGSPOT.COM
4
Rendben hogy ez csak film, de sajnos a srac nagyon messze van az egykori Arnoldtol
3
Többre számítottam .NÈzhetö
2
Az életéről nem hallottam sajnos másik filmben, maximum a Pumping Iron és a Raw Iron amiben minimálisan betekinthetünk az életének egy apró szegletébe, de a Pumping Iron-t nem szabad teljesen komolyan venni, mert sok mindent csak a dráma szempomtjából tettek. Persze mindezek mellett akit érdekel a téma és a mester, annak igazi csemege. Ezt a filmet is csak ajánlani tudom az érdeklődőknek.

Köszi a munkátokat
1
Ez 1 hatalmas és nagyon remek film az osztrák tölgy életéről,1etlen hibája h. nagyon rövid és így kimaradtak dolgok,és más fontos dolgok pedig össze lettek csapva,én szívesen elnéztem volna ezt 1 2 és 3 óra közötti filmben is nagyon szívesen,de ehelyett csak 87 percet kaptam,kár érte. 10/10 de csak mert más filmet még nem láttam róla,azt se tudom h. van-e,v. csak ez az 1 és így sajnos nincsen viszonyítási alapom.