A Titanic szobalánya (1997)

The Chambermaid on the Titanic

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1912-ben egy lotaringiai bányászfalu vasöntödéjében futóversenyt rendeznek. A küzdelmet Horty, a fiatal kohász nyeri. Nyereménye nem mindennapi: elutazhat az angliai Southamptonba, és jelen lehet a Titanic ünnepélyes kifutásánál. A southamptoni szállodában váratlanul bekéredzkedik a szobájába egy gyönyörű fiatal nő, aki azt állítja, hogy szobalány a Titanicon, de nem kapott szállást.

Horty egy éjszakára megosztja szobáját Marie-vel, s bár a lány kihívóan viselkedik, nem mer közeledni hozzá. Szülővárosába visszaérkezve az egész kocsma az utazásról faggatja. Horty szinte öntudatlanul, belekezd egy izgató, szenvedélyes szerelmi történetbe.
Eközben a falu élete megváltozik, a munkások elkésnek a bányából, az asszonyok erotikus éjszakákról számolnak be.
Horty képzelete szárnyakat kap és a találkozás egyre érzékibb, forróbb, szerelemesebb titkait fedi fel. Amikor értesül a Titanic elsüllyedéséről, története a gyönyörű szobalány tragikus halálával drámai fordulatot vesz.

Horty meséinek híre messzire jut. Zepe, a vándorszínész rábeszéli, hogy tartson vele, és lépjen fel történetével az előadásain. A siker óriási.
Egy szép napon Horty immár elegáns kőszínházban lép fel, s miközben ihletetten meséli túlfűtött történetét, egy ismerős arcot pillant meg a zsúfolt nézőtéren. Az arcot, az izzó szempárt, a meggypiros ajkakat, amelyekről hónapok óta mesél...

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

Még nem szólt hozzá senki, legyél te az első!