A történet (2018)

The Tale

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Jennifert, a sikeres újságírónőt megrázza, amikor az anyja megtalálja a történetet, amit tizenhárom éves korában írt, és amelyben két felnőtt edzővel való „különleges” kapcsolatról mesél. A nő elhatározza, hogy megkeresi a két edzőt.

Jennifer a világjáró újságírónő és professzor irigylésre méltó életet él a barátjával New Yorkban. Vagyis egészen addig, amíg az anyja meg nem találja a történetet, amit Jennifer tizenhárom éves korában írt, és amelyben két felnőtt edzővel való „különleges” kapcsolatról mesél. A besárgult oldalakat olvasva Jennifer felfedezi a kódolt részleteket, amelyeket negyven esztendővel korábban készített. A történet mélyen megrázza, és elhatározza, hogy utánajár a dolgoknak, megkeresi a két edzőt.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

16
Hát ez undorító és erkölcstelen. Az ilyen beteg elméknek börtönben a helyük. A legbrutálisabb büntetést vetném ki minden pedofil állatra. Teljesen mindegy mennyi idős a gyermek. A gyermek akkor is gyermek.
14
Elképesztő film, mély témát dolgoz fel. Nem is tudom megfogalmazni, jelenleg milyen érzés kerített hatalmába most, hogy vége. Döbbenet? Megrökönyödés? Tényleg nem tudom szavakba önteni. Ezt a filmet látni kell ahhoz, hogy átérezhesse valaki. Remek mű, megérintett teljesen . Érdemes a többi, igényes kommentet elolvasni. Egy megtekintést mindenképpen megér. Akinek nem szorul görcsbe a gyomra a témától, annak ajánlom, akinek meg igen... annak is! De csak ha képes megnyugodni a látottak és hallottak után. Felkavaró és egyben hatalmas tanítást ad.
13
Nem lehet eléggé oda figyelni a gyerekekre, rezdüléseikre, viselkedésükre, illetve meg kell őket hallgatni, beszélgetni kell velük - így talán a szülő felfigyelhet arra, ha valami borzalmas dolog van készülőben, és még nem késő...
12
Azt tegyük hozzá, hogy a film megtörtént eseményeket dolgoz fel. Konkrétan a rendezővel esett meg, nem véletlen tehát, ugyanúgy hívják, mint a főszereplőt.
11
Jó film de erős a téma, kicsit megvezet az elején és meg is kavar szándékosan vagy nem értem, az ilyenfajta torténéseket elfelejtheti az ember vagy valóban lehetséges az ilyesmi? Azért csak eros idegzetueknek ajánlom mert valoban gyomorforgato...
10
Nehéz megszólalni egy ilyen film után.
A téma valóban felkavaró, viszont a film lebilincselő. Nagyon érdekelt a vége, egész idő alatt feszültségben tartott.
Annak ellenére, hogy szépen fokozatosan bontakozott ki a történet, a vége kicsit gyorsan le lett zárva, persze nincs hiányérzetem..
Köszönöm a feltöltést. Azt hiszem, ez a film emlékezetes marad.
9
Szerintem a legsúlyosabb bűncselekmény a gyermekbántalmazás - még annál is, ha felnőtt megöl egy másik felnőttet. De ennek is a legalja a szexuális bántalmazás - ami lányt és fiút egyaránt érhet, ne reméljük, hogy a fiúk védettebbek! És nem véletlen, hogy a magyar jogrendszer - nagyon helyesen! - erőszaknak minősít MINDEN esetet, ami 14 évnél fiatalabb gyereket érint, ha maga könyörög érte, akkor is. Ez a film is tökéletesen példázza, hogy egy ilyen korú (ne adj isten, fiatalabb) gyerek mennyire védtelen, kiszolgáltatott, manipulálható és megvezethető.
Sajnos, nem tudom, hogy egy 12-13 éves gyerek mit ért meg ebből a filmből, pedig jó lenne, ha megnéznék. Hátha őket is annyira sokkolná, mint engem, és távol tartanák magukat az ilyen féreg cukrosbácsiktól. (De a lovastréner macának is ki tudnám tépni a szívét.) Vagy legalább a szülők nézzék meg, hogy jobban résen lehessenek. (Anyuka itt is elmondta, hogy veszettül sípolt benne a vészcsengő, mégse tett semmit se. Könyörgök, miért nem??)
Nagyon kemény film, szókimondó, drasztikus. Nem finomkodik. Jók a színészek - remélem, a kislányt játszó gyerekszínész jól van és helyén tudta kezelni, hogy ez egy szerep és nem az ő valósága. Kifejezetten aggódom érte, hogy valami nagy bajt okoztak a lelkének.
8
...13 évesen már tudtam, mi jó nekem és senki nem tudna engem rábeszélni arra, amit nem akarok...ezért nem értem ezt a naivitást...sem iskola-, sem pedagógusok- sem szülőktől nem kellett támogatás, mindíg a logika vezetett... de hát nem vagyunk egyformák... az egész film zavaros volt...az elején mást hittünk, mint a végén... 7/10
7
Hát én végig szenvedtem,szerintem is gyomorforgató a téma,de nagyon fontos lenne beépiteni az iskolai tan terv részeként,pl osztályfönöki óra keretében,mint oktató film ! Mert ennél aljasabb lélek megsemisitő, nincs egy gyermek számára,és innen felemelkedni énnél jobban ,nehéz lehet!