A Vaslady (2011)

The Iron Lady

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Margaret Thatcher hosszú idő után úgy dönt, megszabadul néhai férje ruháitól. Fontos nap ez számára, és miközben a ruhákat válogatja, megrohanják az emlékek. A konzervatívok jelöltjeként 1959-ben jutott be az alsóházba. 1970-ben oktatásért és tudományért felelős miniszter lett Edward Heath kormányában. Öt évvel később már ő vezeti a Konzervatív Pártot. A kommunizmus elleni határozott kiállása miatt ekkortájt kezdik Vasladyként emlegetni. Azután 1979-ben győzelemre vezeti a konzervatívokat a választásokon és ő lesz Nagy-Britannia első női miniszterelnöke.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

4
unalmas, még Streep sem menti meg
10/5
2
Thatcher nem azt csinálta, amihez kedve volt, hanem azt, amit az ésszerűség diktált, független attól, hogy ez tetszett-e a brit átlagpolgárnak vagy sem. Nem is volt népszerű az intézkedéseivel, de mégis egy élhető Angliát hagyott hátra maga mögött. Bátor REÁLpolitikus volt, aki fel merte vállalni a véleményét, és a tetteit. Ha ma legalább egy Thatcher lenne Európában talán éltben maradna. Viszont a mai, kettősmércéjű, megalkuvó gengszter bandával alig van pár évtizedünk.
1
"A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van." Bob Dylan idézet.