A végsőkig (2016)

All the Way

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1963-ban, Dallasban meggyilkolják John F. Kennedy elnököt, akinek hivatalát az alelnök, Lyndon B. Johnson veszi át. A történet az új elnök első, viharos évébe nyújt bepillantást. Johnson életének és politikai pályafutásának legfontosabb időszaka az elnöki eskü letételével kezdődik. Olyan események követik egymást, mint a vietnami háború eszkalációja, a feketék polgárjogi küzdelmének kiteljesedése, valamint az elnökválasztás. Az HBO saját produkciója Robert Schenkkan darabjának filmváltozata.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
Ez a JFK utáni időkről szól. Érdekes figura volt. Jól tudta manipulálni az embereket. Úristen! Ha belegondolok, hogy mindez 52 évvel ezelőtt történt. Számomra nagyon érdekes volt visszanézni a korabeli fotókat, és a színészeket, akik megformálták őket.
6
Nekem nagyon tetszett..a Politika ,a lehöségek müvészete..!! Hogyan..hàt igy ..!!Nagy film..Ez a hatalom àra..vagy tévedek?? Ministrànsok kiméljék..a filmet..!
5
Igen persze, a világ legravaszabb emberei közt ahol dollármilliárdok mozognak háttéralkuk százai szabják meg a dolgokat , ő felhiv pár arcot és aztmondja halgassatok a szivetekre(remélem nem meritettem ezzel ki a spoiler fogalmát)... . Nevetséges ez a film...A maga bugyuta módján jó, azt meg kell hagyni , de szinte semmi köze a valósághoz.
4
fogalom zavar tipikus esete a bört rágják a csontot húzák

de viccet félretéve nekem tetszett, és úgy látszik az úttöröknek mindig csúfos végűk van
2
Nagyon nagy alakítás volt, a történet is hiteles. 10/10
1
Hány csontott húznakle erröl a témáról a JFK film volt legjobb , szerintem.