A vér könyve (2009)

Book of Blood

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Dr. Mary Florescu egyetemi professzor (Sophie Ward) évek óta kutatja a természetfeletti világot, és próbál cáfolhatatlan bizonyítékokat szerezni arra, hogy a paranormális jelenségek, amelyekről sikerkönyveiben ír, valóban léteznek. Asszisztensével, Reg Fullerrel (Paul Blair) a vészjósló Tollington-házba költöznek be, ahol a múltban több rejtélyes brutális gyilkosság is történt. Velük tart Mary egyik tanítványa, a jóképű, de kissé különös Simon McNeal (Jonas Armstrong) is, akit előélete alkalmassá tehet, hogy médiumként segítse a ház titkának megfejtését. A tanárnőnek azonban nemcsak a tudományos érdeklődését kelti fel a fiú. Arra viszont senki sem számít, hogy szenvedélyük olyan erőket ébreszt fel a házban, amelyeket többé nem lehet megfékezni.
Clive Barker, a horror nagymestere, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Hellraiser vagy a Kampókéz, és olyan könyveket, mint a Kárhozat vagy a Korbács.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

9
Na ez egy jó film volt, már rég láttam ugyan, de nekem akkoriban kifejezetten tetszett, sőt, a vége felé elég rémisztő, majd visszataszító és szomorú. Ilyen érzelmekre emlékszem,mikor annó megnéztem. 10/8
8
LaraChan! Nem is tudtam, hogy te is regisztráltál! Tudod, hogy Anya nem szereti, ha ilyen filmeket nézel! Bár egyet értek, nagyon Gagyi!
7
Gondolom azt se tudjátok mi az. A világ legjobb könyve. nem csak szerintem de pld. Stephen King szerint is..,...
6
Ejnye bejnye. A korbàcs alkotòjàt így lepontozni...
5
Ekkora gagyi filmet! 10/1
3
A filmnek nem sok értelmét látom,de hát ilyen semmit mondó filmek is kellenek,???!Köszi a feltöltést!
2
Nem rossz film, de szörnyen lassú és vontatott. Egyszer mindenképp érdemes megnézni.
1
Egyszer érdemes megnézni. 5/10