A víz érintése (2017)

The Shape of Water

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A víz érintése egy túlvilági tündérmese, mely a hidegháború Amerikájában játszódik. Egy titkos és szigorúan őrzött kormányzati laboratórium egyik munkatársa, Elisa a csend és az elszigeteltség világának rabja. A nő élete örökre megváltozik, amikor kollégája, Zelda felfedez egy titkosított kísérletet.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vev.io
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Estream.to
   
   
  Vidzi.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

81
Nagyon széép film nagyon tetszett és jaj ,de tudtam az elejétől fogva,hogy miért vannak azok a vágások a nyakán! Jaj nagyon szép amugy olyan mintha a Hellboy-bol kiszedték volna Abe-t és csináltak volna neki egy filmet de nagyon jó lett
80
Nekem tetszett a film! Nem követem, hogy mit jelölnek Oscarra vagy milyen díjat kap egy film, csak a saját véleményem számít.
Na, és ez a film lekötött, drukkoltam is, a zene jó volt, a képi világ is tetszett. Nem mondom, hogy egy-két nem épp étvágygerjesztő jelenetet nem hagytam volna ki belőle, de így elfogadtam.
79
Nem is igazán tudom hova tenni a filmet. Egyik percben imádtam a másikban hányingerem volt. Többedik nekifutásra néztem végig és ez nem jellemző rám. A színészi alakítás, főleg Eliza nagyon jó volt, valahogy mégis, hát nem tudom na... Senkit nem befolyásolnék, döntse el maga. De azt hiszem nekem egyszer nézős marad. 10/5
78
12+os jó lesz az 16nak is
76
A film nekem nagyon tetszett.Csodálatos látvány mar az elejen(
75
Csodálatos, és felejthetetlen történet. Köszönöm! 10/10
74
Konkrétan kavargott tőle a gyomrom! Egyedül a jelmezek/díszlet illetve a nosztalgikus elemek tetszettek benne. Nem vagyok egy szőrszálhasogató típus, aki minden apró filmhibát észrevesz, de ez televolt nagyon bugyuta vagy épp idegesítő megoldásokkal, ami miatt egy nagy kínlódássá vált az egész. Végig olyan érzésem volt, mintha a rendező nem tudta volna eldönteni, hogy gyerekeknek vagy felnőtteknek szánja-e a filmet, ezért hát rakott bele mindenből egy kicsit. Bár ne tette volna.. 10/5
73
Számomra unalmas kis történetecske volt. Megnéztem, nem kapcsoltam le, de valóban tudok én is számtalan szebb, jobb történetet ilyen kategóriában.
Elisa karakterét a szinésznő viszont nagyon szépen eljátszotta.
72
Köszönet a feltöltésért !! Nos ! Miként nem vagyunk egyformák, a film tetszés indexe is különböző. Azt is hozzá teszem, a film megtekintésekor a hangulat is befolyásol az értékelésben Nekem tetszett Lehet hasonlítgatni más filmekhez, de nem tenném Szóval ki ki a maga véleményén. Megnézni ajánlom.