Acélmagnóliák (2012) (2012)

Steel Magnolias

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az 1989-es kultuszfilm újraértelmezett verzióját szemlélhetjük meg. A hat nő, akik jóban-rosszban összetartanak és támogatják egymást a nehéz helyzetekben, megosztva egymással az élet derűs perceit; örömeiket, tanácstalanságukat és gyermekeikkel átélt problémáikat.

K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

4
Tökéletes, életszagú...csak ajánlani tudom
3
Nekem jobban tetszett ez az adaptáció; itt sokkal jobb volt a kémia a színészek között, és emiatt a természetesség miatt jobban kijöttek a kontrasztok is. Fantasztikus ívei voltak, nagyszerű karakterrajzai, a filmmel gyakorlatilag együtt nevethettünk- magunkra ismerve- és együtt sírhattunk- valakire gondolva. A néző könnyen bevonódhatott és Latifah-nak -aki egyszerűen, szeliden, manírmentesen és hitelesen játszott- végül elhihette a magnólia bánatát. És a címe már önmagában is remek. 10/10, életszagú ízig-vérig, bátran ajánlom!
2
Inkább nézzétek meg az eredetit, Saly Field, Julia Roberts, Daryl Hannah stb. szereplésével.
1
Csodálatos film de én soha többet nem fogom még egyszer megnézni annyira szomorú .Aki kedveli a megható filmeket annak bátran ajánlom fantasztikus szereplők miatt főleg.