Adaline varázslatos élete (2015)

The Age of Adaline

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A film a 29 éves Adaline varázslatos életét meséli el, aki egy majdnem végzetes baleset után nem öregszik tovább. A 20. században a lány egy nagy világkörüli utazásba fog, miközben megőrzi titkát. Azonban találkozik egy férfival, aki mindörökre megváltoztatja életét.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

188
Szeretem ezt a filmet...Végtelenül szeretem ezt a filmet.
Ez a film nem csak arról szól,ami nyilvánvaló.
Épp ezért nem értem azokat,akik nem látnak mögé a dolgoknak.
Igazából szánom őket...
Újra kell még születniük ahhoz párszor,hogy átérezzék az ilyen alkotásokat.
A film zseniális,de nem való mindenkinek...
Megfejelem...talán az egyik legjobb,mit valaha láttam...
Mert sok üzenete van.
187
Már a DNS szekvencia mega mesemátkájánál tudtam, hogy ez nem az én filmem lesz. Nem szeretem az ilyen gagyiságot. Aztán néztem csendben, de annyira lassú és unalmas, hogy idővel teljesen érdektelenné váltam a sztorival szemben. Azt hiszem aromantikus vagyok az ilyen tömegizléses love sztorikkal szemben; sem Button, sem Disney Green, sem Joe Black, de még csak a Szerelmünk lapjai sem jött be. Mindegyikkel a határkerítésen túlra lehetne kergetni,-csak én kifele szöknék (így is), nem befele. #grumphy kittynek ez NEM egy jó film, még anyámnak sem ajánlanám :/#
186
Jó film! 10.-pont!
185
(<3)(<3)(<3)(<3)
184
tegnap néztem meg..nagyon szép történet ...bár az én ízlésem szerint Elis helyett választhattak volna egy helyesebb pasitde így is szép film
183
Kellemes, romantikus történet - nem egy világszám, de simán nézhető. Ami miatt "tollat" ragadtam, az valójában a szinkron. Adaline (azaz Blake Lively) magyar hangja Balsai Móni, valami varázslatos. Az ő mézédes hangja nélkül ez a film szerintem semmi se lenne. Már máskor is megállapítottam, hogy nagyon bejön Balsai orgánuma, de ebben a filmben egyszerűen káprázatos: fényes, meleg, puha. Ha nézitek, figyeljetek oda erre, mert szerintem érdemes fülelni.
Harrison Ford szegény feje, viszont nagyon gáz. Nem a szinkron, mert Csernák János igazán mindent elkövetett, hanem a színészi játék.
181
Gyönyörű film, csak ajánlani tudom aki szereti az ilyen jellegű filmeket.
180
Nagyon szep film. Legjobban a Vago Istvannak oltoztetett Harrison Ford tetszett