Addams Family - A galád család (1991)

The Addams Family

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Imádnivalóan rosszindulatú teremtményekbõl áll a galád család. Gomez és a felesége, Morticia két komisz kölyköt nevel, és néhány fura szerzet él még velük egy tetõ alatt. Addamsék mindent elkövetnek, hogy minél visszataszítóbbnak tûnjenek a külvilág számára. Ezt azonban annyira bájosan teszik, hogy már-már szeretetre méltóak. Karácsony éjjelén a szeretetrõl énekel a népes család. Egyedül a kedves Fester bácsi hiányzik közülük, akinek vagy negyedszázada veszett nyoma. A szellemidézés sikerrel jár, Fester megjelenik a küszöbön. Mindenki boldog, amíg rá nem jönnek, hogy valami nem stimmel a bácsival.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vev.io
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

21
Nagy kedvenc, köszönöm!
18
Hát ez nagyon jó!!!
17
Haláli,hogy stílszerű legyek.Megunhatatlan.
16
Örök kedvenc, nem tudom megunni. Az egész story, a család mind nagyon morbid de a szó leges legjobb értelmében, nem lehet nem beleszeretni a Morticia és Gomez közötti őrült vonzalomba és kölcsönös tiszteletbe.
15
Nagyon aranyos mese film elképesztően jól meg csinálták =D magát a történetet az elképzelést hogyan is válhat valóra a ennek a Horrorisztikus családnak a története mindenkinek ajánlom =D 10/8